lördag 11 oktober 2008

dag fyrtioåtta -lite lördagslåg

Det är nåt knepigt med helgerna nuförtiden. Humöret åker hiss ner så fort ögonen öppnas på lördagsmorgonen och börjar inte vandringen uppåt förrän någon gång natten till måndag igen. Jag har åtminstone inte ont. Eller jo det har jag visst det. Skitont faktiskt, hela tiden, men inte där det känns farligt. Nu är det mina ljumskar, ligament, som konstant värker ikapp med höfter och bäcken. Har börjat ta till ankvanket under mina få steg mellan toa och soffa, soffa och data etc. Ser nog rätt komiskt ut om man gillar sånt, men så länge sammandragningar håller sig på lagom nivå får det värka bäst det vill annanstans, även om det såklart inte piggar upp. Något som ändå gör till och med det, dagen till trots är Marcus som faktiskt finns här hemma i två hela dagar nu. Snart ska vi se fotboll, eller han ska, jag ska mest ligga där och få mina tånaglar målade, något han envisas med att göra. Eller det var nog jag som envisades, men han ska göra det. Inga problem tydligen att lacka och se på boll samtidigt. Hmm, vi får se. Kul blir det iaf. Och blir det "fel" får han göra om det. Win win situation :-) och så rätt vad det är kommer söndagen och sedan är det bara den dagen kvar tills måndagen börjar anas och med det i åtanke känns rätt bra ändå.

Nu är det pasta med köttbullar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar att få mina tår målade. Man blir alltid glad över fina röda tår. Va du var duktig som sov själv, det tycker jag inte alls om att göra. Din styrka och ditt sätt att hela tiden jobba för att förbättra din situation är beundransvärd. Fortsatt lyckad helg.
Gabriella som gjort punch o vitchokladmousse tårta för att bjuda på något svenkt till mina vänner här i sydafrika

Anonym sa...

Hej!
Jag vill bara säga att jag tänker på dig och Mini och håller mina tummar att allt är bra med er. Tycker att du är så otroligt duktig som varit i "sängläge" så länge. Förstår att det är jobbigt. Tänkte tipsa om några roliga böcker som kanske gör att det går lite fortare. Har du läst Gravidchock och otrogen på öppen gata av Belinda Olsson. Jätteroliga. Sen är också böckerna skrivna av Sophia Kinsella väldigt roliga, speciellt "mina Hemligheter".
Hoppas att dina dagar till födeseln går fort så att du snart får hålla din lilla Mini i famnen.
Lycka till!
MVH Frida