lördag 25 oktober 2008

god lördagkväll

Det blev en kort och motvillig stund med is-stjärnorna för Marcus, efter att jag frågat om han hellre hade tagit en 10 cms nål i ryggen. Klart han inte hade. Inte jag heller och det är ju inget riktigt alternativ som tur är, bara en liten påminnelse om hur bra vi faktiskt har det ikväll, jämfört med då.
Mini har varit på sitt vildaste kvällshumör på länge och när vi fortsatte isdanstittandet i sovrummet efter att Marcus köpt sig lite fotbollstid (glida på is var verkligen ingen favorit för min älskling, men han försökte iaf) var det rena cabarén därinne! Det var upp och ner, fram och tillbaka, bubblor och buffar hit och dit. Fantastisk show, som pappa smet in och kikade på också och fotbollen fick vänta.
Snart är det sova.

Idag har jag varit extra glad över att magen varit i princip helt oond. Såklart har ljumskarna kompenserat med tusen knivhugg i underlivet, men så länge magen mår bra gör jag det också och är inte gå något överskattat?
Glad är jag även över mina doftljus som verkligen förgyllt lördagen. Imorgon är det dags för den stora prövningen, söndagen. Plus lite annat skit som kommer med den.
Men nu är jag glad!

Kram och god natt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga nyheter...hälsa mannen..!! Kram Maggan

Jenny sa...

Hoppas du haft en trevlig kväll :)

Anonym sa...

Härligt att ni kommit förbi den jobbigaste dagen i graviditeten, dagen då Dante föddes. Trycket lättar lite efter det, och tänk vad fort det gått ändå. Ja, eller som åskådare tycker jag det i alla fall :-)

Har inte skrivit det innan men jag tycker verkligen att världen är full av för många skitstövlar rent ut sagt!!! Har man aldrig upplevt en graviditet efter sådana ni redan upplevt har man ingen aning om vad det innebär för kropp och psyke! Blir arg när det finns så respektlösa människor.

Och med tanke på aktiviteten i din mage så är det väl en kille där inne då!! Men snäääälla Jonna, please kan du inte berätta vad som gömmer sig där inne. Vi (ja, eller i alla fall jag) är så nyfiken ju....

Kram!
Annica

Anonym sa...

Jag blir ju nyfiken på dessa fantastiska doftljus...doft och märke?
//maria

Anonym sa...

Härligt att det är bra.
Hälsa M att hans blogg är saknad!

eva sa...

hej..härligt att höra att allt är bra med er ..tänk att nu så går ni bara framåt..hela tiden..varje dag framåt är underbart. önskar er en fortsatt skön helg..kram