tisdag 7 oktober 2008

return of the röv

För visst putar den plötsligt där bak som på fornstora dar. Men samtidigt kommer man ju osökt att undra var halsen tagit vägen...
Detta är alltså jag och Mini i 21:a veckan (20+2 idag) och vi mår bra, tror och hoppas vi i alla fall.
Bilden är tagen efter intagandet av bluuutsaften, som ju av bilden att döma verkar funka. Piggare finnjonna får man leta efter.

Dagens outfit är en lös t-shirt som lämnar ena axeln bar, lite lagom sexigt så där och ett par från sidan väldigt avslöjande mamabyxor ala HM. Accessoaren för dan är en liten tetra med plommonjuice. En stillasittande/liggande gravid kvinnas bäste vän.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Har precis hitatt din blogg. Måste fråga kanse nått olämpligt, eller vad du anser det, men de står att du är mamma till en (ängel) Vad hände?


Lycka till med denna :)

Din nya läsare :)

Anonym sa...

Hej

En till som nyligen hittat din blogg. Läste din sambos bok nyligen då vi förlorade vår dotter. Såg nu ett reportage om er på någon sida som länkade hit. Ville bara säga att ni ger mig hopp om att man på något sätt orkar leva vidare. Jag hoppas och önskar att allt ska gå bra för er denna gång. Kram

Anonym sa...

Åh vad du är vacker som gravid!

Anonym sa...

Fantastiskt!
Genialiskt!

Fan vilken varm och go humor du har, precis vad jag behöver när seratoninhalten sjunker i takt till börsen! ;)
Kram banan.

Anonym sa...

Jonna. Vet du vad. Du är så inspirerande! :D

Rebecca sa...

Blutsaft och plomminjuice - ja du, nu börjar i alla fall jag längta efter en cosmopolitan eller ett glas rött istället ;) . Och appråpå return of the röv, min son sa till mig 'mamma, varför har du så stor rumpa?'. Att magen är stor förstår han ju även han ;).
/Rebubblan

Anonym sa...

Hehehe... Grattis! Imponerande o lyckas bygga såna rumpmuskler från soffan, du kke kan satsa på karriär som PT framöver ;)

Anonym sa...

God eftermiddag (klockan har passerat 13!) Jadu, nu har du officiellt en röv också. OCH en mycket söt putande mage;)! Var rädd om den, dig och Marcus;) Blir så glad varje gång jag kikar in och ser att det är bra. Bilden är ju kalasfin. Något för en PR-byrå kanske?
Sköt om dig!
//Hillbergskan

Anonym sa...

Du kan kanske byta nick till piggjonna? ;-)

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Du är väl lite tokknäpp ?? !! RETURNOF THE RÖV hahaha . ja du är för härlig du .

Kram Åse.