måndag 6 oktober 2008

dag fyrtiotre -en bön

Det finns en liten människa här på jorden, egentligen två små, som lämnat varma avtryck i mitt hjärta. Och jag önskar av allt jag kan att jag får känna de stegen igen.
Deras mamma är en av de tappraste jag vet och jag ber nu om lite ro åt henne, åt hela familjen.

Jag ber att mirakeltjejen Lily, ska få möta ännu ett mirakel, att hon får öppna sina ögon och le mot mamma igen.
Jag ber att den eller det som styr, som har kraften och möjligheten att strö ett mirakel, gör det igen. Strö det på Lily.
Jag ber om styrka och mod till familjen, till syster som behöver sin syster.
Jag ber...

Mina varmaste tankar till dig små fötter.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som har hänt henne? Vem är hon? Så sorgligt att et händer det är så orättvist när barn drabbas.

Anonym sa...

Jag ber både för Lily och för en liten gosse vars kamp mot hjärtfel och sjukdom sedan han föddes för 5 ½ månad sedan snart kommer att vara över när respiratorn stängs av.

mrsjones sa...

åh jag ber också för Lily idag! Förstår inte hur det kan hända..hur?

kramar

Anonym sa...

Det hemskaste av allt är att denna bloggen är fejk. Vet ej om hela är det, men vet med säkerthet att den delen om tvillingarna är det. Tvillingarna heter egentligen Ella och Zoe och är födda förmodligen i slutet av 2006 eller tidigt 2007, då bilderna på familjens hemsida är uppladdade under sommaren 2007.
Här är länken till hemsidan: http://www.flickr.com/photos/dadsbigplan/772403142/

Det värsta är att människan bakom bloggen misstänks vara en 17-årig 3-barnsmamma som uppmärksammats i media då hon är just flerbarnsmamma vid sin unga ålder: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4776265

Man ska inte alltid tro gott om alla.

Anonym sa...

du vet att elin bara är fejk eller hur? om inte så hoppas jag du läser beckas inlägg om henne. hennes blogg har blivit borttaget och hon är dessutom polisanmäld. trist att du gick på hennes lögner.