tisdag 28 oktober 2008

tack... eller jag är glad idag...

...för att allt var oförändrat och att Mini mådde bra!
...för att jag fick fika sittandes.
...för att mina älskade katter är så fina och kelgosiga.
...för att saltlakrits från sjukhuskiosken är så gott, men ack så fel för magen. Fast det ska jag snart sova bort.
...för att jag ännu inte har börjat på LOST-boxen och har därmed hur mycket spännande som helst framför mig!Fick frågan om min tack-rutin får mig att må bättre och om det är värt att testa.
Just nu är det många faktorer som gör att jag ler mer. Mest är det nog för att jag helt enkelt har bestämt mig för att försöka göra det, att dagligen leta efter det som är värt att le över genom att uppskatta det små, enkla sakerna (eftersom det är de enda jag har härinne i min kokong, miraklet Mini inte medräknat) och tack-rutinen gör nog också sitt till. Den skadar åtminstone inte.
Så testa! Gör det.

Kram och god natt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!:)
Får jag fråga om ni har någon "känsla" vem det är där inne?

Anonym sa...

Hej! Jag tycker du är beundransvärd som kämpar på så mycket varje dag!

Ps. Jag håller med dig i din tveksamhet till Garboeffekten kring Mini, Maxi, Efti, känns inte som det är riktigt sant....

/ Carin

JohannaNL sa...

tack... finnjonna for en fantastisk blogg. jag upptackte den igar och ar redan fast :-) jag haller pa dig och mini!

Anonym sa...

Håller med om att man ser på dom små sakerna mycket bättre! Har själv testat det nu ett tag och man uppskattar det lilla så mycket bättre, man ser det för det första.

Heja mini och jonna!

Anonym sa...

Du är så bra Jonna, vilken kämpe du är.
Det är ett privelegium att få komma så nära er i er kamp.
Vi är så många som dagligen berörs av det du skriver, och när väl mini bestämmer sig för att komma ut så blir h*n ett att de mest efterlängtade ungarna på bra länge! Vi borde göra et album eller nåt till mini med alla hälsningar och tummar som h*n kan få och läsa när h*n blir större.
Appropå presenter så har jag faktiskt hittat en alldeles perfekt till den finska superkvinnan, jag ska posta den i helgen så har du nåt att se fram emot, det är dig så väl unt.
Tack för att ni finns och delar med er.

Anonym sa...

när kommer ni avslöja om det blir en pojke eller flicka? någon gång snart, eller först mot slutet när det känns säkrare med mini? jag är så fruktansvärt nyfiken :)

/gravida J

Anonym sa...

Jag tycker det är intressant att du ens får frågan om det är värt att testa... :-) Ja vad sjutton, livet kan ju knappt bli sämre av att vara tacksam för det man har och se det som är bra i tillvaron! Jag gör samma som du, för ibland är det svårt att se det fina bland skuggorna. Ha en bra dag! /Jonna