fredag 17 oktober 2008

tack... eller jag är glad idag...

...för att min älskade bebis viskar trygghet för mig genom sitt härliga buffande.
...för att mina håriga bebisar är så fina och just mina (ja eller våra då)
...för att mamma fortfarande är här
...för att Marcus i övermorgon (om tjugo minuter kan jag säga imorgon!!!) kommer hem! Äntligen!
...för att jag hållt humöret uppe trots lite motstånd.


Och så är det en bonusgrej jag tackar lite extra för så här på nattkvisten. Det där med orsak och verkan är inte att underskatta. Man måste lära sig att handlingar har konsekvenser, helst i någorlunda tidig ålder, men det är aldrig försent...


Kram och god natt.

7 kommentarer:

Ann sa...

Katrin är bortplockad. Världen är en bättre plats nu. Hoppas hon inte ploppar upp i nåt annat program bara men förmodligen är hon tvingad att ligga lågt ett bra tag. Hehe.
All lycka önskar jag dig och M. Läser din blogg och håller tummarna att allt ska gå bra för er. Klart det gör :)
Kram

Jessica sa...

Är det 127 dagar kvar som står i baby astrology för mini, eller ska du snittas några veckor innan vecka 40? Förutsatt nu då att allt går bra, jag ber böner och håller tummar och tår och hoppas att jag inte jinxar alltihop genom att fråga...

Tautolog sa...

Ja.. cheferna satte P för möjligheten att uttrycka elakheter i en av Sveriges största medier. Det är på en sån låg nivå att om det inte påverkade verkliga människor skulle man ju skratta ordentligt mycket. Stor kram till familjen.

Mummel sa...

Det här tycker jag är bra: http://nwt.se/degerfors/article69004.ece

Kanske är det så att de små individerna kan få lite mer bakom ryggen nu när t o m myndigheterna reagerar...

Anonym sa...

Men vad kan gå fel nu med barnet? Ut kommer det ju inte. Hur många snitt kan man göra - med tanke på hur många barn du vill ha?

Anonym sa...

Har aldrig sett varken Idol eller denna Katrin, bara läst vad som stått i media de senaste dagarna. Håller med Ann i kommentaren att världen är en lite bättre plats nu. Denna trend med förnedring gör mig illamående. Hoppas bara Katrin kan dra lite lärdom av det skedda, men det är väl ytterst tveksamt.

Helena sa...

Och jag är lättad och tacksam, trodde för någon stund att det var i själva Idol-programmet galenpannan varit med, som min nioåring satt och såg... Hon såg rätt oförstående ut när jag satte igån och förhöra henne om hon sett någon elak tant i Idol. (Undrar om Katrin skulle ha gillat att höra att jag refererade till henne som "tant" *s*).