onsdag 29 oktober 2008

tack idag...

...för alla bra palltips! Tyvärr har vi inte Ikea i stan och både bil och körkort saknas, så det får bli ett varv på stan i morgon för min älskling. Men jag ska också kontakta BM och fråga henne hur och om man kan få låna från MVC. Palljakten förtsätter och jag lovar hålla er uppdaterade:-)
...för att alla fem plaggen från HM passade och stannar hemma. Cathas i morgon.
...till Jessica som var och handlade och hämtade paket och fikade medhavd latte med mig.
...för att True Blood var ännu bättre idag! och inledningsvinjetten såååå snygg och låten ännu bättre så att man inte annat kan än njuta småhoppande (om man fick) i soffan....för att jag fått vara gravid ännu en dag med mitt barn.

Kram och god natt!

9 kommentarer:

Anonym sa...

HJÄLPMEDELSCENTRALEN! I vår kommun (och andra kommuner jag bott i också för den delen) så är det till kommunens växel man ringer och söker hjälpmedelscentralen, där man förklarar vad man vill ha hjälp med. Sen kan man få låna/hyra det hjälpmedel man behöver. Vi fick låna både kryckor och rullstol när sjukhuset och habiliteringen ansåg att min son skulle klara sig bra med 2 gispade ben. Det var inga problem alls att få låna. Ring vettja, det kostar bara ett samtal. Lycka till!!

Anonym sa...

Hej, skall bara tala om hur duktig du och Marcus är! Känner er inte, men tänker ofta på er! Lycka till!
Monica Wirebratt

Anonym sa...

jamen, ring din vårdcentral, det ska arbetsterapeuten där kunna fixa i ett nafs. Så får du en som är godkänd och ställbar. Dessutom brukar de ha hemleverans;)

Anonym sa...

alltså..alla sjukhus har väl typ hjälpmedels centraler med olika hjälpmedel. Och det borde finnas en duschpall som är gjord för att duscha med.... Om inte mvc vet borde du kunna ringa till sjukhusets växel eller nå och fråga om hjälpmedel.

Lycka till!

EMMA

Anonym sa...

Jonna, om du är sugen på att läsa mer om True Blood så har författaren Charlaine Harris skrivit romanen "Dead until Dark" som handlar om Sookie & Bill och de andra.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0441008534

Sen finns det även fortsättningar, tror det är en 5-6 böcker i serien.

Om du är sugen på mer vampyrromaner så finns ju alltid "Twilight" av Stephenie Meyer och
John Ajvide Lindqvists "Låt den rätte komma in".

PysslarTagen sa...

Hej,
vet inte om du har fått tipset... Du kan alltid hyra en pall på hjälpmedelscentralen där du bor. Annars borde en arbetsterapeut från vårdcentralen kunna komma hem med en till dig. Då blir du av med pallen sedan när mini är här och du har fått krafterna åter!
Arbetsterapeut-Malin

Anonym sa...

Tack Jonna, för uppdateringen i profilen, nu hänger jag med ännu bättre och förstår sannerligen varför du tar det så lugnt! Kämpa på och njut! =) /Anna

Kikki Liljeblad sa...

BRIO-butiken på övervåningen i LIndengallerian kan ha pallar kom jag på.

Anonym sa...

Kolla på Varsam (http://www.varsam.se/shop/), dom har allt man kan behöva;) Tycker dock att du borde få låna/ hyra en pall!