onsdag 22 oktober 2008

tack, eller jag är glad idag...

...för det är jag! Trots allt.
...för att jag innan mitt naiva invalsande på min älsklings blogg, hade knappt några sd* alls. Bra va! (Sen kom de på rad iofs, men då hade jag tack och lov medicin att ta till.)
...för att jag och Mini hade ett sånt härligt samtal imorse. Jag pratade, bebis buffade till svar. Finns inget bättre just nu!
...för att jag fick till en kort men intensiv brasa ikväll, där en hel del symbolisk skit brändes.
...för att ni finns!

Kram och god natt!
*sammandragningar

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen gumman !!

Glömde ju säga att det viktigaste är stt du inte blir upprörd så det händer något med mini o dej !!!
Dom är inte värda det för en sekund ALDRIG .

Kramar o Pussar

Åse

Anonym sa...

Jonna och Marcus
Jag kan inte annat än beklaga.
I min värld är ni de finaste männsikorna jag kan tänka mig.
Tänker faktiskt ofta just på er två.
I natt låg och jag och tänkte på att jag önskar att just ni var min avänner. Så fina vänner det skulle ha varit. Så otroligt varma, verkliga människor med de största hjärtan..
jag önskar så att ni får allt gott i världen..
Hoppas, hoppas aldrig jag får vara med om det ni tvingas gå igenom gång efter gång..

Men jag vet att NI VET att det finns godhet och glädje.

Ni är mina vänner i min lilla värld..

Jag tänker på er!

Varma kramar från
Emma

http://blogg@aftonbladet.se/26406/

Anonym sa...

Hoppas attt du har sovit gott i natt!
Kram Gunilla

Anonym sa...

Tack för att du finns! =)//Eva

Anonym sa...

Hejhej.Är du född i Finland eller är det bara dina föräldrar som är det?

Anonym sa...

En stor kram till er alla tre!

Anonym sa...

Halloj!
Läste precis Marcus blogg. Det går inte med ord att beskriva hur sjuka en del människor är. Jag förstår att han lägger ner den. Men det känns inte bra! Varför ska han, som lägger sin själ i att förbättra för de som inte har det bra, behöva lägga ner sin blogg?
Jag hoppas att du Jonna inte lägger ner din blogg oxå. Jag o många med mej vill ju gärna följa dej Marcus o Minis väg fram till februari!
Jag håller tummarna för er hela tiden. O försök att slå ifrån dej skiten som skrevs på Marcus sida. Ni är värda så mycket mer.
Nikki

Linda sa...

Jonna. Det gör ont i mig att läsa, vilken ondska det finns.

Håll om varandra. All kärlek till er!

Kram Linda

Anonym sa...

Hej Jonna, jag är glad att du skriver i den här bloggen så att jag kan läsa, jag som är en främling men också en kvinna som längtar efter barn.

Anonym sa...

Hej Jonna, jag är glad att du skriver i den här bloggen så att jag kan läsa, jag som är en främling men också en kvinna som längtar efter barn.

Anonym sa...

Vill skicka en tanke till er!
Började kika på Marcus blogg för en-två veckor sedan, och var även in där igår och det jag såg gjorde mig så lessen och förbannad..att de finns så känslokalla människor i dagens sverige gör mig rädd..Jag hoppas du är stark och kan slå ifrån dig det som skrivs av människor som troligen är väldigt avundsjuka och mår dåligt själva!!
Lycka till med allting!!
Jag imoneras av sådana som er!
Kram Sofie (kompis med Cissi och Toni)

Anonym sa...

Kram till dig och Marcus! Jag önskar jag hade nåt recept på hur man skulle kunna skita i alla elakheter men det har jag tyvärr inte. Kanske kan man tänka på att dom där trollen trots allt är väldigt få och obetydliga vilket är lätt att glömma eftersom deras vidrigheter märks så tydligt och sätter så smärtsamma avtryck. Strunta i dom!(...vill jag säga men jag vet att det inte är så lätt.)
Jag tycker förresten att du verkar så klock och gör precis rätt som fokuserar på det du är tacksam över, och förstärker det genom dina ritualer. Jag tycker oxå att Marcus gör rätt som stänger sin blogg i det här läget ni är i nu. Inget ska få uppröra en gravid och vacker familj! Kramen igen från Ulrika

Anonym sa...

Eftersom Marcus lagt ner sin blogg hoppas jag att du kan hälsa honom detta:
Fantastiskt fin intervju som Radio Väst gjorde med dig, repriserades på radion idag.

Lycka till med mini!

Anonym sa...

Blir helt chockad när jag läste vad någon vidrig människa skrivit på Marcus blogg. Förstår helt att han stänger den och jag förstår hur smärtsamt det måste vara för dig.
Det är så tråkigt att någon enstaka person ska förstöra för så många, för många är det som uppskattat hans blogg.

Var har medmänskligheten och empatin tagit vägen i det här landet? Just nu känns det bara kallt och ödsligt.

Ta hand om er och hälsa Marcus så gott.
Kram.

Anonym sa...

Hej!

jag vill skicka en värmande kram till er båda. Det finns ett fåtal idioter där ute som tyvärr förstör för så många. Jag hoppas ni kan skaka det av er ( inte lätt, jag vet..) men merparten är positiva, omtänksamma, varma.

jag tycker Marcus gjorde rätt som tog en paus, man måste markera ordenligt ibland. även om jag inte är säker på att budskapet går hem till rätt personer..

stor kram och ha en härlig dag!
Monica i Nyköping

Anonym sa...

Tur att det fortfarande finns många fina människor i vår värld kvar, trots att man ibland kan undra... Följer Din, Marcus och minis resa och önskar er all lycka som kan ges!
Hälsa också gärna Marcus om att hans "föreläsning" i en norrköpingskola för några år sedan fick mig att tänka till, och det är det många fler som ibland borde ta och göra!
Beundrar er styrka och hoppas att man får fortsätta att läsa allt fint/intressant du skriver på din blogg!

Tina

mrsjones sa...

Vad ska man säga?? Det är sorgligt, beklämmande och helt uppåt väggarna hur mycket elaka, själviska människor det finns där ute. Så fulla av hat och så fattiga på eget liv att de måste ge sig på andra och leva genom deras åsikter och liv istället. Nej, usch de borde namnges och ställas på skampålar på öppna torg istället för att få verka i anonymitetens cybervärld. Hoppas Markus orkar öppna sin blogg igen så småningom och jag hoppas du mår bättre idag och fått tillbaka ditt syre!

Duktiga mini som buffar på!

KRAMAR!!

Anonym sa...

Nu har idioterna lagt ut en fejk-dikt av Marcus på 100apor. Går det inte att stämma dem?

Anonym sa...

Det finns verkligen folk som är helt körda. Jag tänker på de idioter som skrivit de fasansfulla sakerna på Marcus blogg. Men mitt i allt det hemska så får man vara tacksam över att det finns såna som du o din man som kämpar och som förmedlar glädje, hopp och värme i ett samhälle som blir allt kallare. KÄMPA PÅ!

eva sa...

kämpa på !! kram kram

Anonym sa...

Helena Blom: Herr Birro är inte direkt känd för att hela tiden sprida rosor omkring sig. Han kallar människor för hjärtlösa, cyniska, vidriga och Gud vet allt. Jag tycker att Schulman-brödernas texter framstår som väldigt oskyldiga i jämförelse.

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att jag blir så arg på den eller de som skrev det där inlägget som fick marcus att stänga sin sida. har kommit in lite sent i hela "bråket" och vet väl inte egentligen vem som sagt vad, men det var det sjukaste jag hört! Varifrån får en människa som aldrig träffat marcus eller dig det hatet? Och hur motiverar man det? Man skulle önska att människor idag var mer upplysta, att man av historien skulle ha lärt sig att inte hata eller dömma blindt. Men så är det ju inte. Hoppas allt är bra och jag önskar er all lycka!

Anonym sa...

Tove: Då har du inte läst mycket av Schulmans. Hela deras karriär går ut på att förlöjliga andra mäniskor.

Helena sa...

Tove: Det var inte min mening att starta en debatt, men vad man än tycker om en person så tycker inte jag att det är OK på en fläck att skriva dikter (eller annat) i någon annans namn.

Anonym sa...

Tove: Du får förstås ha vilka åsikter du vill men måste du framföra kritik mot Jonnas man här på hennes blogg? Om du har varit gravid nån gång så vet du säkert hur jobbigt det är när man blir stressad, orolig och upprörd. Man får sammandragningar och blir ännu mer orolig för barnet i magen. Och det här handlar om en tjej som dessutom har traumatiska erfarenheter och som man såklart ska ta extra hänsyn till. Som har mått dåligt senaste tiden pga kritiken mot marcus och ibland också henne och som måste medicinera mot sammandragningar. Kan vi inte respektera det och peppa och stötta henne istället? Ulrika