tisdag 7 oktober 2008

tack... (eller jag är glad...)

...för att våra katter är så fina (älskar dom)
...för att Marcus varit hemma nästan hela dagen (även om han sitter inne hos sig stora delar av tiden)
...för att Desperate Housewives börjat igen
...för att jag är så trött redan nu (kanske kanske kanske somnar jag snabbt)
...för att älskade Mini dansat järnet i magen och buffat runt så jag kunnat njuta av vågorna utanpå (underbar och nästan utomjordisk känsla att ha någon i sig rullandes runt så)

God natt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du är härlig Jonna!
Du gör mig Glad och jag vågar Hoppas o tro.

Det har skett ett under!
Jag slipper troligen gå igenom hormon-helvetets-medicinering med allt vad det innebär!!!

Anonym sa...

Tack för att jag får läsa din blogg! Du är en fantastisk inspiration och det är jag glad för.

Anonym sa...

Hejsan. Jag började följa din blogg efter att jag läst om er i Expressen för någon vecka sedan. Följde dig på FL förut med en dag hade jag helt plötsligt glömt ditt namn där. Jag håller verkligen mina tummar för dig/er & hoppas att allt ska gå vägen för Mini. Jag har själv 2 små barn & vet ej hur jag skulle reagera om något hände dom. Så en stor KRAM till dig. Jag älskar att läa det du skriver, du skriver så bra & så härligt. Kramkram// Therese

Anonym sa...

Hej!

Jag vill bara skriva och önska dig lycka till med graviditeten. Jag har läst om er i tidningarna och vet att ni blev illa behandlade av vården i samband med att ni förlorade ert barn. Jag har många gånger undrat om det var samma kurator som arbetade där då som när mitt första barn föddes. Jag hade en del "issues" då och sökte kontakt med henne men jag tyckte inte att hon direkt var förstående utan lite kylig i sitt sätt.

Jag hoppas att det går bra för er denna gång. Jag har själv fött mina två barn med planerade snitt på Vrinnevisjukhuset, jag vet inte om det är där ni kommer föda, men jag ville bara skriva för att ge dig nån slags försäkran om att det kommer gå bra. Mina förlossningar var jättefina upplevelser och jag är säker på att din förlossning också kommer att bli det.

Lycka till!

Anonym sa...

Härligt att det finns så mycket att vara tacksam för :-)

Jag blir så ledsen när jag läser om hur lurad du blivit av den här "Elin", att en människa kan vara så grym. Det värsta för mig är inte att hon lurat människor som skapat en relation med henne, utan att hon driver med våra känslor som änglaföräldrar! För det är den känslan jag får.... nu hade ju inte jag personligen så mycket kontakt med henne på fl, men tillräckligt mycket känner jag nu i efterhand. Men jag tycker inte att du ska känna dig dum för att du "gått på" allt hon sagt... hon har varit väldigt duktig på att verka verklig! Det känns ju löjligt att intyga att jag är på riktigt... att jag i många fall fått uppleva det du fått uppleva mer än en gång även om jag lätt har blivit gravid igen. Det är löjligt att jag ska behöva intyga att jag känner så med dig, dina våndor och dina mardrömmar för jag vet precis hur det känns själv, när paniken kommer kypande, men tyvärr behöver jag ju göra det på grund av såna som hon... Du får själv välja om du vill tro att jag finns eller inte på riktigt! Men jag följer dig varje dag, ber en bön till Gud och hoppas att du ska få en frisk och levande bebis (som jag för övrigt tror är en tjej) nästa år!

En liten fråga som jag undrar om du kan svara på... den där kudden du köpte... var den värd sitt pris? Blev nämligen väldigt sugen men är lite för feg för att våga beställa!

Många kramar till dig och din väldigt fina mage!
/Annica (annicapannika på fl)