lördag 25 oktober 2008

ryggmärgsbedövning vs stjärnor på is

Vid den här tiden den 25 maj 2006 var jag på väg att få ryggmärgsbedövning på Uleåborg universitets sjukhus. Var då fortfarande gravid med älskade Dante. I samma veckor och dagar som jag just nu är gravid med efterlängtade Mini.
Idag sitter jag och är på väg att tjata på Marcus att antingen titta på dansbands- eller isdanskamp på TV. Tror han kommer sätta sig på tvären vad gäller båda alternativen, men man måste ju faktiskt ändå säga att det är bättre läge just nu än det var då?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bättre läge nu än då. Och i valet av dansband och skridskor får det för min del bli skridskor. Jag fortsätter på den hala banan, var tidigare idag med dottern på High School Musical Ice-tour. Nu tittar vi på Stjärnor på is.
Ha en skön lördagkväll!

Grebban sa...

Ja, att välja mellan isdanskamp och dansbandskamp kan inte vara lätt för stackars Marcus.
Du kan ju alltid hota med att du nu vet hur du ska göra för att hålla blodtrycket nere. Då får du nog se det du vill.
Den viktigaste kampen är ju dock den som ni två utför tillsammans: Att kämpa för lille/lilla Mini. Den ska ni ju självklart vinna. Jag lovar att ringa och rösta på er.
Kramisar från Grebban

Anonym sa...

Hejsan, jag skickar gärna en fin ljudbok till dig som heter "Utan dig kunde jag inte smaka på snön". Maila mig (å m6d(snabela)hotmail.)in adress (eller en adress jag kan posta den till) om du vill ha den. Mvh Maria

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Hej,
Vill du ha ett bloggtips?

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

Om du gillar den kan du väl länka? Det vore supersött av dig.

/klaus