lördag 25 oktober 2008

dag sextiotvå -tack... eller jag var glad igår...

...för att min underbare, mest omtänksamme, bäste och vackraste man Marcus visst hade köpt doftljus till mig! Flera sorter! De låg längst ner i en påse och det var jag som inte såg. Så tusen blöta kyssar och tack till dig, min älskling!
...för alla fina kommentarer som skrivits här i min blogg! Det är ett ständigt tack för dessa som piggar upp massor!
...för att jag somnade lätt och sov också trots ett antal vändningar oförskämt bra nästan hela natten. Iofs med viss hjälp, men ändå!

Och idag måste jag redan nu passa på att vara extra glad för att det där jobbiga onda i magen som igår höll mig gisslan, verkar vara borta nu. Hoppas det inte återvänder...

God morgon och god dag!

Idag ska jag hylla helgen med rosdoftande ljus.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk Jonna att nu är ni väl snart i 24e veckan. Jag har följt dig sedan din nedläggning och nu har det radan gått två månader. If you can dream it you can do it! Jag hejjar på Er!

Anonym sa...

Kära Jonna! Är så glad för Din skull.Det är få förundrat att få ha en sån man som Du under sin graviditet.Men låt bli att vara "uppe och skutta".Får Du besvär , ring Anbulansen så du får ligga under färden till sjukhuset.Det borde vara självklart i Din / eran situation.Varför har inte de på sjukhuset beordrat detta
tidigare????!!
Du ska inte behöva skumpa i en vanlig bil.
Ha det så jätte skönt i helgen.Hoppas att Ni får det lugnt.Hälsa Marcus att det äe kul att se honom så ofta i Tv.Lärde "känna" honom genom Karlavagnen. Längtar efter fredagarna.
Puss och kram/Mormor

ps.Skrev i går under annonymt för det fungerar inte när jag skriver min E-mail.ds

Anonym sa...

låter härligt! använder också massa doftljus nu på hösten. kram och ha en skön helg: A

Anonym sa...

Du Jonna, hälsa M att jag har svår abstinens... han måste snart blogga igen, för MIN SKULL!! ;))
Sen kan du ju i förbifarten berätta att hans käre bror skaffat konto på facebook också hihi.
Prutta lugnt.