måndag 13 oktober 2008

magbild igår

Mini och jag gick in i 22:a veckan igår. 21+0 alltså. På bilderna har jag ONT, därav stående knipövningen bland annat.
Toningen jag lyckades lägga i håret blev inte den guldbruna nyansen jag hade hoppats på och också blivit lovad så min bleka hy ser om möjligt ännu blekare ut, men det är åtminstone samma färg överallt nu och det gör mig gott.


Det är fina mamatröjan jag köpte åt Dantemagen som jag har på mig. Har inte kunnat ha den sen då utan att gråta. Men nu går det! Gårdagens accessoar var en hungrigt krafsande katt i bakgrunden.


Ps. Alla frågor som kommit in ska jag svara på snart. Sitter som sagt väldigt lite idag pga ontet och då blir det inte så mycket dator.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lika fin som alltid. Snygg tröja och håret har verkligen fin färg!

Anonym sa...

Tycker färgen var riktigt snygg! Två tummar upp :-)

Anonym sa...

Så vacker du är!

Madde (maddepladder) sa...

Jättefint! Både håret och tröjan och hela du. Men jag förstår om håret känns mörkare än du tänkt, tror nog kanske att det inte kommer se fullt så mörkt ut efter några tvättar.

Kram

Anonym sa...

Tjusiga bilder! Snart kan ni ju döpa om Mini till Maxi med tanke på den stora vackra magen!

Anonym sa...

Följer egentligen din blogg med glädje dagligen, men på senaste har jag ej kunnat komma in då min dator tydligen inte kan ladda din sida pga Läkare Utan Gränser-loggan. Det är skitbra att du har den, så ta det inte så ;-) jag undrar bara lite stilla hur länge den kommer finnas kvar, så jag vet när jag kan börja läsa din blogg igen? :-)

Anonym sa...

Fin mage! Hoppas tiden går fort tills nästa 50 är passerade då kommer det inte vara så länge kvar när du legat i 100 dagar!

Kram

Anonym sa...

Du ser strållande ut. Vilken fantasisk mage. Skönt att kunna göra saker utan att tårarna rinner.

Gabriella -som har tid hos IVF doktorn på fredag, håll en liten tumme för mig. Det här är kanske något som roar dig. Här i Sydafrika har doktorn inte en gynstol utan man ligger på en säng och han sitter på sidan och smyg tittar in. Det roliga är den broderade i bland lurviga lilla tyg stycket som man lägger över. Är det en musduk eller en fittfilt? Har varit hos honom i flera år och kan inte bestäma mig vad det korekt namnet är.

Jessica sa...

Med tanke på att det verkar som om dag 1 var rätt nyligen så är dag 50 + 1 en milstolpe :).
Följer resan vidare med tummar och tår hållna för att allt ska gå vidare.
Du ser för övrigt helt fantastisk ut!