söndag 12 oktober 2008

undrar ni något?

Jag tänkte på en grej.
Har haft lite dåligt samvete för att jag efter att ha läst era kommentarer och ibland frågor överskattat min förmåga att komma ihåg dessa och alltså glömt bort vad jag tänkt svara på. Så om ni har undrat någonting tidigare men inte fått svar eller undrar något just nu, oavsett om det handlar om IVF eller hårfärg. Ställ din fråga och jag ska försöka svara i nästa inlägg. Ja eller kanske det blir nästnästa, för först ska jag jobba på lite själv och leta reda på de jag hittar och plita ner några svar i första nästa.

Hoppas detta inte låter förmätet, vill bara inte att ni ska tro att jag nonchalerar er och era funderingar.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå Ladyn !!

Nej men snälla du alla så vet vi ju iallafall jag att dina tankar finns i viktigare land just nu o från juni tills mini är hemma har du fullt i huvudet ändå , så tålamod som det så vackert heter måste man ha ju .

Hoppas du o Mini får en Bra vecka med din mamma .
Kram från Åse

Anonym sa...

Gulliga, omtänksamma du! Hoppas att du känner dina gränser och inte kraschar dig själv p.g.a din omtänksamhet och rättspatos.

Lyllos Mini att bo i en så fin människa. Kramar/ Eva

Anonym sa...

Jag funderar på receptet på kärlekskakan (after eight muffinsen), hur gör man med smöret? Ska det smältas? Och hur många ägg ska det vara? Skulle baka kakan till maken idag och insåg att det inte var komplett! Fick bli en annan kärlekshandling istället... Det var min fråga till dig idag! ;-)

I övrigt vill jag bara säga att jag troget följer era bloggar och hejjar på er och Mini här i min soffa!

Anonym sa...

Har inte varit här på ett par dagar. Skönt att se att du och Mini är okej;)
Du ska inte ha något dåligt samvete alls tycker jag. Absilut inte;) Sköt om dig och mini du för det är du jätteduktig på. Och det är det absolut viktigaste du har att göra. Sköt om dig nu.
Kram
//Hillbergskan

Elin i Björken sa...

Jag undrar om du kommit igång med att göra bildspel på alla era fotografier som vi prata om i början av din nedläggning.

Anonym sa...

Jo, har en del frågor!

Varför försökte de inte rädda livet på lille Dante? I 23 veckan kan de väl det?

Vart bor ni?

Hur många barn har du i din perfekta drömvärld och varför just det antalet?

Vad äter du på dagarna? Måste vara jättesvårt att fixa mat liggandes lixom.....

Anonym sa...

fråga: vad har du för jobb?
fråga: hur länge har du varit tillsammans med Marcus, och hur träffades ni?

Anonym sa...

Måste lämna en kram till dig och Marcus, för att ni är såna starka människor! Att våga är det största, och det gör ni gång på gång! Vi hade besök av Marcus i vår skola för ett par år sedan. Jag har aldrig varit på en roligare föreläsning! Vi bokstavligt talat avgudade honom! "Jag är inte rädd för arbetsmarknaden" sa vi till varandra när vi slutade skolan och skulle ut och söka jobb.. Hoppas han minns att han planterat in det i våra små lättroade skallar ;) Håller alla tummar och tår för er, och önskar det all lycka i framtiden! Kram / en ny läsare i Linköping

Anonym sa...

kanske inte,men du verkar ju mest svara på det som passar dig.
dom flesta m seriösa bloggar(som din ändå är)brukar iaf oftast gå in och kommentera varje enskilt inlägg.
det kan jag tycka att man är lite smått skyldig att ta sig tid till.

Ewa