fredag 3 oktober 2008

dag fyrtio -wow

Nu är det första gången som det verkligen känns som att en massa dagar har gått sedan sängdags. Jag har legat i 40 dagar! Wow! Inte undra på att rumpa, höfter och andra delar av den forna någorlunda fasta (vill gärna minnas den så) kroppen är ett minne blott.
Igår sa läkaren att jag kunde med gott samvete sitta ett lite längre tag varje dag, bra för lungor och blodomlopp, men att jag ska vara still och inte röra mig så mycket däremellan. Så nu sitter jag här igen, trots att jag redan idag haft en rätt lång sittsession då jag via mailen blev intervjuad av GP om mitt bloggande. Jättekul faktiskt! Och intressant att få frågor och fundera ut svar på dessa, för att inte tala skönt (iaf till en början) att ha en bra anledning att sitta upp ett tag.
Har senaste dagarna upptäckt en otrevlig vana, nämligen den att mitt maginehåll ogärna vill stanna där den hör hemma, i magen, och istället väljer att skvalpa mellan svalg och magsäck. Skitäckligt faktiskt, men vad kan man göra? Inte så mycket. Sittandet är hursom en del i projektet ner-med-käket så jag hoppas halsbränna och sura uppstötningar snart lugnar ner sig.


Appropå kropp och röv -no more. Den här bilden hade jag skitkul åt. Överhuvudtaget gångstilen, eller släpstilen ser ju hysteriskt rolig ut.
Den tjejen rör sig inte mycket.
Och zooma in så förstår ni saknaden av röv, helt platt. Finns inte ens mycket känsel kvar i området.
Stackars stjärten. Ha ha.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Omeprazol heter lösningen, kolla FASS innan barar så det fungerar med graviditeten.
Tusen kramar och massa kärlek!

Anonym sa...

Jag tycker du ser glad och fin ut. Och med en jättefin mage!! Kram, m

Anonym sa...

Ha ha, du är för underbar :)

Anonym sa...

Sura uppstötningar sägs man få om man väntar pojk... :) Men jag har redan lagt min röst på en Mini-Jonna. Ska bli kul att se. Magen är übersöt!

Anonym sa...

Du är fin i myspyskläder. Också.

Helena sa...

*s* Jag har viss erfarenhet av "vågar-inte-röra-mig-graviditet" och läget såg faktiskt lite hopplöst ut dagarna efter förlossningen. Såg nästan lika gravid ut som innan... Men jävlar vad jag power-walkade med barnvagnen när vi väl blev utsläppta från Neo!!! Maxi-långpromenader i kombination med amning är skiteffektivt :)

Anonym sa...

Ja du är för söt i hasgång med noröv!
Här är det mer anka med way too much boobs.
TrasselElin