torsdag 23 oktober 2008

tack... eller jag är glad idag...

...för att f-tjänsten skickade vanlig bil för både färd till och från BM!
...för att jag äntligen fått sjukersätting från FK. Hurra. Plötsligt har jag pengar på kontot. Ett tag till åtminstone.
...för att Marcus är hemma igen. Lika snygg och underbar som han åkte. Nu står han och koncentrerat stryker sina kläder. Att jag "går runt" i något som ser ut som illa utslätade russin orkar vi inte tänka på. Allra minst jag.
...för att storkatten Stella hela tiden vill ligga och trycka vid magen och att bebis just då får bufftoka. De verkar ha någon hemlig kommunikation som bara katter och små bebisar i magen kan ha och förstå.
...för att True Blood började på canal+ igår. Vampyrer, blod, våld och sex i en väldigt snygg förpackning. Precis vad en sängliggande och i kyskhet existerande (hög)gravid kvinna behöver för att krydda upp tillvaron. Hoppas bara innehållet visar sig vara lika bra som utsidan.


God natt och varmaste kramarna!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att din dag blev bra, med kontrollen,Mini, bilen,pengabunten och maken+katt sambos, allt det gjorde min kväll ljusare.
Jag hoppas att ni orkar se positivt på bloggandet trots mörkerspökena. Jag vet dock själv hur förödande en enda elak kommentar är, hur den kan förinta hundra leenden, både virtuellt och i verkligheten.Fast de kommentarerna ni har fått har varit bortom elakhet, de har varit ren ohämmad grymhet. Har ingen svar för varför människor beter sig så,om de är sjuka, ensamma, galna i största allmänhet?
Jag håller tummar och tår även i fortsättningen för er lilla familj, och jag skulle bli så glad om du och Mini får sniffa decembervindar i en rulle.
Kramar Chili

Anonym sa...

Upptäckte till min förtjusnng att Marcus ska va med i mitt favoritprogram På spåret!! Det vill jag tacka för idag.

Tack Marcus o Jonna för att ni gör min vardag lite mer intressant och öppnar mina ögon mer och mer varje dag!!

Ta hand om er/ Cilla (idag igen)

Anonym sa...

Hej! Kommer i håg min svärmors lilla hund när jag väntade första barnet. Så fort jag lade mig att vila på deras soffa skulle hon ligga PÅ MAGEN och mysa...Hon vaktade sedan dottern med sitt lilla liv. Kärlek!
Blutsaft.....*ryser* Men ja, det fyller ju sin funktion.
Det där med viktuppgång är känsligt för en del. Själv gick jag upp 30 respektive 25 kilo under mina graviditeter. Vägde TREsiffrigt med första! Då hade mannen något att hålla i när åskan gick vill jag lova. Ha en bra helg! Kraaam

Anonym sa...

åh vad mysigt med katten och mini:)
när jag väntade min dotter brukade våran katt ofta tvätta min mage och buffa på den.men jag tror att katter lätt blir liksom skengravida.

ha en bra dag!!!
Katarina

Simsalasaga sa...

Jonna!
Under den senaste tiden har jag dagligen smugit omkring här på din blogg. Ibland känns det som om jag suttit på soffan i er lägenhet och tjuvlyssnat. Om du gillar vampyrer, blod och kärlek, måste jag tipsa om John Ajvide Lindqvists roman "Låt den rätta komma in" som förövrigt har filmatiserats av Tomas Alfredsson och har premiär idag.

En mysskön filt av varma, goda tankar får du också, om det nu går att skicka en sådan i cyberrymden...

Kram
Jenny

Emelie sa...

Vad fint att läsa :)
Hoppas du har sovit gott!

Anonym sa...

Jag följer dig och Minis resa varje dag, även om jag inte skriver så ofta. Jag kommer bli så glad den dagen du får se in i ditt barns ögon. Det har jag inte haft förmånen att få göra, så jag tror att jag förstår hur mycket du längtar. Du är värd all lycka, du och Marcus kommer bli de bästa av föräldrar. Om du vill ha något att läsa under din sängvistelse, ge mig en adress så skickar jag min självbiografi. Min mail är kimpan7@hotmail.com Kram Kim Kärnfalk

Anonym sa...

hej jonna. jag undrar om man kan skriva privat till dig i bloggen så att ingen annan kan läsa? kram!

Anonym sa...

Lite off topic, men vad lång Marcus var! Såg honom flimra förbi i en TV-trailer för några dagar sen, jag har på något sätt fått för mig att han är väldigt kort! Har nog aldrig sett honom i helfigur förut.

Anonym sa...

Jag kan intyga att "Låt den rätta komma in" som filmatiserats av Tomas Alfredsson är jättebra! Var på premiären häromdan. Men obehaglig. Värd att se dock när den kommer ut på DVD.
Tack...eller jag är glad idag att din blogg gör att jag ibland när jag blir irriterad på något mina små gullungar gör, kan vända irritationen till tacksamhet över all min kärlek till dessa små så att jag istället för att sucka överfaller dom med ännu en pussattack. Kram ulrika

Anonym sa...

Ni e fö goa du å marcus!
Heder!

Jessica sa...

På något sätt tror jag inte att Marcus bryr sig nämnvärt om du ser ut som ett russin eller inte :)

Anonym sa...

Tänkte tipsa om "Låt den rätte komma in" men såg att nån annan redan gjort det. Eller för 17 jag tipsar ändå! :) men jag har mear vampyrer på lager: be Marcus plocka med sig Stephenie Meyer's "Twilight" hem. Jag garanterar att du fastnar! Sen kan du fortsätta med de andra 3 böckerna i serien. OBS att den bör läsas på engelska, för att den svenska översättningen tappar mycket av det intensiva berättandet. Slutligen en bamsekram till dig och marcus för att ni orkar, kämpar och älskar som ni gör! HEJJA HEJJA

Anonym sa...

Jag håller med, true blood är jättebra verkligen :)

jag snubblade över www.canalplus.se/trublood för lite extra sändningstider, så man kan se avsnitten flera gånger :)

tack för en bra blogg

kram anna