lördag 18 oktober 2008

tack... eller jag är glad idag...

...för att imorgon kommer min älskling äntligen hem! (Först får jag titta på honom i nyhetsmorgon, runt halv tio.)
...för att mamma varit här i flera dar och hjälpt och stöttat. Tack, tack, tack bästa mamma!!!
...för att kalops är så gott!
...för att bebis i magen tröstade mig när jag blev ledsen...
...precis som hårbollarna gjorde när de kurade upp sig bredvid.

God natt.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Men, det finns ju de som legat längre än dig och som haft striktare förhållningsregler än dig - tänker du aldrig på dem och att du faktiskt har det jäkligt bra?

Anonym sa...

Heja Jonna, Marcus och Mini!
Jag hoppas av hela mitt hjärta för er!

Anonym sa...

Hej. Såg precis Marcus på nyhetsmorgon. Superbra intervju, tycker jag iaf. Ni 2 får en verkligen att se positivt på livet. Jag följer din blogg varje dag & tycker du skriver superbra. Ta inte åt dig av alla skitkommentarer, dom vill nog bara ha något att gnälla på. Jag håller tummarna för dig, Mini & Marcus. Å jag undrar som flera andra om man får skicka något till dig?...

Anonym sa...

Hej!
Jag har läst om er och era små änglar en del, och nu har jag precis sett Marcus på tv4. Jag håller alla tummar och tår för Er och bebis i magen.

Själv sitter jag här med mitt fjärde barn, en liten kille som är en vecka gammal. Jag hoppas att ni en dag kommer få uppleva samma sak.

Ha det så bra du bara kan i ditt "sängläge", det måste vara tufft för dig.

Mvh Camilla

Anonym sa...

Hej Jonna!
Hittade till din blogg efter att jag sett Marcus på nyhetsmorgon tv4. Ville bara tala om att jag håller tummarna för er. Jag förlorade mitt barn i v. 17 nu i augusti 2008. Vi har liksom ni gått igenom IVF. Ert mod ger oss mod. Tack!
/Josefin

Anonym sa...

Har just hittat hit till bloggen, och vill passa på att skicka all kärlek och lyckönskningar till dig och Marcus.

Anonym sa...

Hej!
Såg Marcus på tv för en stund sedan och kände bara att jag ville säga till dig/er att fastän jag inte känner er så tänker jag på er och håller alla tummar jag har. Ert barn kommer att få två underbara föräldrar! Kärlek.

Anonym sa...

Jag blir glad av...
att läsa dina "tack...eller jag är glad idag inlägg". Att alltid försöka hitta något man blir glad av och att ha det att luta sig mot istället för att koncentrera sig på det jobbiga gör livet lite lättare.
Ha en skön söndag!

Anonym sa...

Såg intervjun med Marcus (som så många andra hihi) Tycker han är så underbar att lyssna till, man känner så väl igen dom ord han beskriver, sorgen och saknaden.
Kollar just nu in chatten...
Fick slänga in en "kommentar" då Marcus inte kunde din bloggadress :-)
STOR Kram!

Anonym sa...

Tack för att det finns människor som du, som påminner mej om mina egna tacksamma tankar.

Världen blir vänligare om man väljer kärlek. Man kan välja kärlek, utan att låta sej själv eller andra köras över. (Detta verkar också din make bevisa. jag använder ordet verkar eftersom jag inte är särskilt insatt i "soppan")Snarare växer den egna integriteten genom att välja kärlek.

Alla har vi i perioder våra egna problem av olka slag. Att man hittar sitt eget, förhoppningsvis konstruktiva, sätt att förhålla sej till dessa, innehåller ingen värdering av andras förutsättningar.

Tack för att just du hittat detta sätt att bearbeta en del av dina utmaningar just nu. Du är en sann inspirationskälla!

Varma tankar till hela familjen.

Anonym sa...

Hej Jonna,

Ja, vi satt också och lyssnade på Marcus i morse. Vi har gått igenom två IVF, själv var jag besatt av att bli med barn, försökte i femton år,kraschade ett äktenskap, på grund av ungdom och oförstånd. Man blir klokare med åldern *ler*, Efter femton år orkade jag inte mer, skrev min självbiogarafi, och har nu förstått att livet inte är rättvist, men att man inte ger upp, utan kämpar på. Precis det som ni nu gör. Jag och Thommy, som också är trogna Karlavagnslyssnare, önskar dig och Marcus all lycka i ert liv.
Kramar
Ramona

Anonym sa...

Hej Jonna, såg precis Marcus på TV4 och grät. Men jag är glad att ni nu väntar barn igen! Känner igen mig i vissa saker i din sits. jag är äntligen gravid med vårt andra barn efter upprepade IVF-försök och ett missfall. Läste med ett snett leende dina kommentarer om alla grav test.... att tvinga sig att inte testa sig själv VARJE dag, utan bara varannan...Nu är jag sjukskriven och ordinerad sängvila pga föreliggande moderkaka som gör att risken är stor för stora blödningar och ev förtidig förlossning. Varje dag är en seger! I går firade vi 30 veckor! Hurra! Nu har jag det inte lika jobbigt som du för jag har redan välsingnats med ett barn, min lilla ängel på 3,5 år. Men jag undrar: Vad GÖR du hela dagarna? Jag håller på att bli bored to death! Kör också Sex in the city-boxen, datorn, och massa dåliga day time soaps. Håller tummarna för er!!!! Kram!!!

Anonym sa...

Hej!
Satt och lyssnade på din Marcus på tv och försökte äve chatta lite men det kom aldrig fram...
Så jag skriver här.
Följer eran tur me bebis ska du veta..vi har förlorattvå små själva en pojke i v 18 och en flicka i v19 fick cekalge även jag...men tredje gågnen fick jag ligga till sängs oxå, 11 veckor på sjukhus utan att sitta upp. När jag var tvungen att börja gå km han i v 28. Idag är han en underbar liten 1,5 och våran sol vår lilla Lucas.
Så jag vet hur ni har det vad ni funderar över..ja gälade detta :-)
Och sänder alla starka tankar jag kan!! Ni klarar det och snart möts n av erat underverk !
Stor kram Kajsa
Ps. jag ska kommentera lite mera iframtiden Ds.
kajsa.bloggagratis.se

Anonym sa...

Hej Jonna! Ser på Tv emedan jag sitter vid datorn.Just nu med tårar i ögonen efter att ha sett och hört hur rörd Markus var av alla meil han fått.Det är Du och Markus väl värda. Jag önskar att jag kunde hålla borta alla "elaka" människor ifrån er, det är det sista ni behöver just nu.Bara lugn och ro.Ni borde få hjälp i hemmet nu då Du MÅSTE vara sängliggande och Markus behöver arbeta.Det är ju en läkarordination,ELLER???!!!Kram till ER båda.

Anonym sa...

Hej!
såg Marcus på tvn imorse, bilden på dej de visade tycker jag var så härligt positiv!

Jag känner med er, har inte haft de här problemen under graviditeterna. För mej har det hjälpt med sängläge och bricanyl. Brukar tänka på det ibland när jag tömmer diskmaskinen, något som var helt omöjligt då, för värkarna kom..

Är glad att jag får följa er, hoppas att de närmsta veckorna svischar förbi så det inte längre är fara för Mini att födas för tidigt..

stor kram!
Monica R

Anonym sa...

GRATTIS Mini! Se nu till att stanna (och må bra) inne i mammas mage tills du är en stor bebis!

Kramar från en trogen läsare

Anonym sa...

önskar av hela mitt hjärta att ni ska få hålla ett sprattlande liv i er famn i februari :)Vet av egen erfarenhet,fick en dö född son i september 1999 i vecka 40,hur sjukvården kan vara.. Förstår inte dom vad medmännsklighet är.. Håller verkligen tummarna för er båda och för mini för att allt ska gå bra och det kommer att gå bra :)

*SaKi* sa...

Jag o min mamma satt tillsammans i soffan imorse. Vi blev båda så rörda av din Marcus och allt ni har gått igenom.
Min mamma säger alltid att alla bär vi ett kors men vi måste ändå fortsätta leva.
Jag tycker att du och Marcus är ett underbart exempel på det.
Varma hälsningar

Anonym sa...

Åh, riktigt njuter av dina tack för dagen och uppskattningar för livet, trots att du är i den "svåra" sits du är!

Det får mig att känna att det är dags att rycka upp sig och uppskatta mer!

Tack och klappa Mini!

Anonym sa...

Hoppas allt är gott med dej och mini :) Har en vän som är i vecka 34+ och dom har stoppat hennes förvärkar 2 ggr nu och hon har fått stränga order om att ta det lugn och stanna i sängen,vet att det kommer att gå bra för henne och för dej :)) Positivt tänkande gör mycket för kropp och för själen :) kram

Anonym sa...

önskar dej,din sambo och mini en trevlig helg,hoppas allt är bra med dej :):)