onsdag 3 november 2010

au pair anländ

Farfar är här ett par dagar och det är mycket skönt med lite assistans! Börjar bli van med att ensam ha hand om två barn nu men nog känner jag emellanåt att jag lever och kan då verkligen konstatera att det finns en bra tanke i att man (oftast) är två om att göra barn, framförallt denna veckan då Milo varit sjuk och ingen av oss fått sova. Kände idag med när vi skulle iväg alla tre (egentligen skulle Milo till dagis men det fick bli öppna förskolan då han sov så gott för första gången på länge och jag inte vill väcka för att rusa iväg) att oj oj vad det tar på krafterna att klä på och kånka med sig båda när en inte vill sitta i vagnen men måste och den andra bara allmänt är på gnällhumör. Väl på öf var det skoj och sen kom ju farfar. Det är verkligen lyx att nu kunna gå på toa själv i ett par dagar, något jag redan planerar inför kvällen. Länge ska jag sitta och eftersom jag är en Al Bundy i själ och hjärta ska jag ha med mig en tidning att läsa och det blir från pärm till pärm kan jag lova.
Skönt det blir om en dryg vecka när turnén väl är över. Visst är det kul för Marcus att gigga runt med en gammal hjälte och det unnar jag honom men nog längtar han också efter "lugnet" sen. Och lugnt ska det bli, iaf ifrån jobb. Jag ska börja plugga lite och göra en del annat för mig själv och då får papps vara med de finaste små. Blir perfekt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt med lite assístans av farfar! Är ju alltid ett välkommet tillskott till vardagens sysslor med barn, mat och allt när man får lite hjälp. Njuut nu av toa-besöket i lugn och ro ikväll!
Det går ju bra på turnén för Marcus och co, och det är ju kul, men kan väl kanske bli lite tufft program för er båda med så pressat tidsschema. Men dom filmsekvenser både du och han delat med er av har ju varit jättebra.
Snart infinner sig "lugnet" och ni kan återgå till en mer normal tillvaro.
Ha det gott och kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Vad ska du plugga för någonting?