lördag 13 november 2010

nuggets på lördan

Barnen sover och mamma har gjort sesampanerade chickennuggets med ris och tacosås. Hur gott låter inte det? Hoppar curryn idag och kör en liten annan variant som jag tror på. Få se om Milo gillar. Ser verkligen fram emot när han och även Mimmi ett tag senare kan vara med i matlagningen. Tänk att göra egna fiskpinnar nuggets, köttbullar och andra lite roligare barnfavoriter som de kan få vara med och rulla och doppa. Mycket skoj tror jag.

Annat den här lugna stunden jag har ägnat mig åt är garderobsstök. Ingen rensning eller städning även om det verkligen skulle behövas, nej istället har jag dragit ut allt och gått igenom vad jag skulle kunna ha på mig imorgon då vi ska åka till Stockholm hela familjen och jag och Marcus ska på eftermiddagsfest. Nu ligger allt huller om buller på och kring matbordet. Ska ta tag i det sen. Viktigaste är att jag hittade nåt som kan bli fint. Helt hundra nöjd är jag inte men det känns hyfsat ok. En trevlig synvilla med klänningen jag bestämde mig för är att jag ser ut att ha midja. Det ni. Inte varje dag kan jag lova och kommer jag bara ihåg att hålla in magen så kan jag nog passera som en med normalt mittparti. Sen letade jag reda på ett par stövlar med snörning på eftersom jag ju inte får på mig några andra, de var ritkigt snygga men snörena var lite för korta eftersom jag fick ordna om lite där så de skulle räcka runt. Vilka biverkningar en, eller två eller egentligen fyra iaf startade graviditeter har. Kostsamt blir det att tänja ut alla om vaderna bestämt sig för att stanna där de är med den nya spänannde omkretsen fast iaf billigare än att börja shoppa en ny stövegarderob.

Nu ska jag provsmaka en nugget.
Mums.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en riktig fixare! Först mat och detvisste vi ju att du är en fena på. Å så det här med kläder/skor/stövlar och passa ihop så det känns bra, även om inte inte är nytt! Synvillan med midja är ju ett bra bevis på din fixningsförmåga, även om jag inte tror det är så stor fara med din midja!
Hoppas ni får kul i morgon och att kvällens mat smakade riktigt bra.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Läste i expressen att ni ska gifta er till våren?? Grattis till er båda om detta stämmer!! Kram