måndag 22 november 2010

film på bio rules

Ikväll blev det bio med Jess. Due Date. Mycket kul!!! Så himla skönt att se film på bio. Det vara bara vi två i salongen så det var lite extra skoj bara därför och man kunde garva och prassla med påse bäst man orkade.
Senast det begav sig var jag höggravid och släpade mig med kryckorna upp på stan (fan vad ont jag hade då), vi satt visserligen bekvämt på handikappstolar men jag missade väsentliga bitar av filmen (Inseption -man bör inte missa nåt för att inte missa nåt) för jag skulle kånka onda kroppen ett par gånger till toa mitt i. Snacka om att jag kände mig så lätt och allt bara var så mycket bättre ikväll. Ont har jag visserligen men inte i närheten av hur det var och nu får jag ju käka voltaren. Tjohoo. Och vilket lyx sen att kunna slänga upp benen vart som och bara det att få röra sig snabbt ute på gatorna. Sjukt vilken lycka det var att sen efteråt skynda sig hem och pussa på bebisarna och Marcus som hade haft en härlig kväll på tremanhand. Mer bio åt mammorna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna!
Vad härligt med en fin biokväll tillsammans med Jess! Det var du verkligen värd!

Du är en underbar person tror jag utan att känna dig personligen! Samma gäller din Marcus!
Jag vill bara säga dig det och jag älskar såväl din som Marcus bloggar. Ni bjuder verkligen på er själva och det är ett sant nöje att få förmånen att följa er i ert liv tillsammans med de två underbara levande barnen ni haft lyckan att få!
Jag har under den tid jag följt er via din blogg flera gånger blivit ”påhoppad” för mina kommentarer och jag är inte på något sätt omänsklig utan jag tar också åt mig av såväl ris som ros. Droppen för mig har nu kommit via ”Jonas” i föregående inlägg som tycker att jag känns som en så kallad Stalker och där går min gräns.
Visst har jag kommenterat i både tid och otid, men har gjort det av glädje och med både humor och känslor med, för och om dig och er och allt ni gått igenom, men min tanke har aldrig varit att tränga mig på, vilket en del av dina läsare verkar tycka.
Jag kommer med glädje att fortsätta att följa er, men från och med nu med mycket sparsamma eller näst intill inga kommentarer alls från min sida.
Jag vill verkligen önska dig och Marcus all lycka i framtiden tillsammans och tillsammans med era fina barn. Ni kommer alltid att finnas i min varma omtanke!
God bless you and Good luck in the future!
Mänga supervarma kramar till er från Maggan1

finnjonna sa...

Maggan1 och andra:
Den kommenataren från "Jonas" slank med och är nu borta. Jag uppskattar inte sånt och även om du och dina ord nu verkar ha stört någon eller några så har du aldrig stört mig! Du verkar vara en positiv människa liksom dina kommentarer. Du är välkommen att skriva här så ofta du vill och är det någon som stör sig får de göra det för sig själva!

Kommentera mina inlägg eller möjligtvis innehållet i någon annans kommentarer men inte andra människor eller varför och hur ofta etc de skriver, det är bara onödigt.
Jag modererar kommentarerna, passar något inte enligt mig här eller är rent elaka så sopsorterar jag friskt, har den makten här på min blogg och skulle jag vara orolig att de smög en stalker tex mellan inläggen hade inte den personen fått utrymme här.

Ville bara säga det.

Kram och god natt Maggan1! Och ni andra fina läsare med!

Särla sa...

Bra Jonna! Blev lite ledsen när jag läste vad hon kallats.. jag tycker om maggan1,tycker om hennes sätt att uppmuntra dig.. och mig för den delen. Så Maggan åter igen strunta i dom och gör som du tycker, vi är många som tycker du är toppen

Anonym sa...

Hej och God morgon (förmiddag kanske?) Jonna!
Tack för din fina respons, den värmde!
Ha en bra dag!
Varma kramar från Maggan1

Anonym sa...

Maggan 1 vad har nu hänt. Har inte sett något illa om dig. Tycker du skall strunta i dumheterna o skriva som vanligt du skriver ju alltid trevliga saker. Milo-gofans

Anonym sa...

Till Särla!
TACK!!
Kram från Maggan1