söndag 21 november 2010

bada varmt

Aj fan så kallt det är. Nu skulle man ha en bastu i lägenheten men i brist på det ska jag snart ta mig ett hett bad. Blir så skönt.
Milo och Mimmi sover.
Milos nätter är väl snäppet bättre så jag hoppas de är på väg att räta ut sig, för han är så trött killen när han inte får sova ordentligt.
Mimmi däremot, ja hon sover hon. Hela nätter. Hon har ju uppenbarligen fått de där berömda Vanhatalo-sov-generna så idag fick jag väcka henne halv tio för att tuttarna höll på att gå åt och igår sov hon till efter tio. Helt otroligt. Då hade jag ammat sista gången vid tio på kvällen så nu är nästa projekt att ytterligare tidigarelägga kvällsamningen så den hamnar på runt nio, kanske åtta tids nog. Men vad härligt det är att hon sover. Just nu. Vet ju att inget är givet från en gång till en annan när det kommer till små barns sovrutiner framförallt, men just nu verkar hon mycket nöjd och glad när hon vaknar efter supernätterna och då blir vi andra glada med.

Igår kväll hade vi tjejkväll hemma. Med obligatoriskt rosa läppglans som Marcus passade mycket fint i. Vi skulle se Sex and the city 2 men det blev inte så mycket det för vi kom inte igång i tid. Istället såg vi fnittrande på Heartbreak Hotel och åt Ahgrens rosa rattar. Jag ska fortsätta med SATC ikväll när karln min återtar något av sin manlighet i Club Calcio studion.

Nu ska jag sätta på badvattnet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Skriver väl en kommentar till. Undrar hur ni tänkte angående er dotters dop? Jag har nämligen ett dilemma angående min sons dop nästa helg.

Anonym sa...

Fantastiskt att Mimmi sover så gott om nätterna. Och Milos vakenperioder är snart ett minne blott och så sover han också lugnt och stilla. Men en del barn har ju sådana här vakenperioder, och det är bara att vänta ut dom.
Verkar som ni hade en trevlig kväll igår med fnitter och läppglans!
Ha det gott och hoppas du inte brände dig av badvattnet! ;-)
//Maggan1

Stina Sandström MinBebis sa...

Hej, jag har skickat en inbjudan till din dig via mailen.

Hälsningar
Stina Minbebis