onsdag 3 november 2010

bottennapp i kassen

Den där apelsinkycklingen alltså. Nej. Inget jag kommer göra igen och inget jag kommer rekommendera att någon annan tillagar heller. Linas matkasse har hittills varit en succé och i princip allt som gjorts har smakat bra och många rätter har fått sig en repris, men så är inte fallet för denna gegga som jag tidigare lagade till. Nej, apelsinlyckling med aubergine och palsternacka -tummen ner big time. Fast på måndag kommer nästa kasse och den ser jag mycket fram emot för nu kan det ju bara bli bättre igen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för infon, då ska man inte ge sig på apelsinkyckling om recept dyker upp framför näsan! Såg på TV tidigare ikväll och där var ett inslag med Linas matkasse och tänkte då på dig att du var så nöjd. Men då undantar vi alltså apelsinkycklingen.
Här finns inte just Linas matkasse, men en variant där en lokal "krog" erbjuder matkassar enl samma princip och har tänkt jag ska testa det nu. Hade tänkt testa i våras, men blev inte av då.
Ha det gott! Kram Maggan1

Malinka sa...

Intressant att höra, för jag tyckte precis som du att den inte var vidare (vi har ojämna veckor).

Borde ha följt min instinkt att inte lägga till auberginen – bara palsternackan hade varit betydligt bättre.

Och jag lyckades inte steka kycklingen ordentligt, så det blev en right mess av det hela. Vi skakade på huvudena och tyckte att det kändes Middagsfrid över det hela (och det är inget bra betyg i det här hushållet).

Johanna sa...

Vi hade också problem med just den rätten. Ugnen strulade för det första, och så blev kycklingen aaldrig klar! Till slut var det en massa mos i botten och rå kyckling on top, inte så smarrigt.

Men jag grillade klart kycklingen i ugnen och gjorde en pastasås med champinjoner i dagen efter. DET var smarrans! :)

Karro sa...

Håller med! Jag älskar Linas och har i princip aldrig ogillat något recept. men den där kycklingen. USCH!

Pernilla sa...

Konstigt, vi lyckades riktigt bra med denna rätt....