tisdag 2 november 2010

statistik

Se där, till höger, har jag en liten läsarundersökning. Svara gärna. Var bor du är frågan. Ni får gärna specificera i kommentarerna om ni vill. Kul ju.
Nu sitter jag och väntar på korv. Milo ritar med nya pennor och Mimmi börjar bli aphungrig så jag vet vad jag ska göra nu.

Puss.

25 kommentarer:

Lina sa...

Jag bor i södra Dalarna :)

Eva sa...

Uppåt får man väl ändå kalla det.
Jag bor i Rättvik, Dalarna.
:)

Malin sa...

Jag har läst din blogg sen strax innan Milo kom. Jag fick en pojke i slutet av juli(nära ditt andra barn!), har också en flicka som är fyra år. Jag bor i Luleå och är 29 år.Vet inte varför jag läser om dig, har fastnat bara, kul att läsa om andra småbarnsförädrar :)

Helene sa...

Kan du inte dela på kategorin "Stockholm/Göteborg"? Känner mig inte helt bekväm med att buntas ihop med stockholmarna. Annars vill jag bara säga att din blogg är jättebra. Tack för att du delar ditt liv med oss! Kram

Anonym sa...

haha uppåt eller övriga sverige? vad ska jag svara då? säger väl falun då som är både och

längtan... sa...

hej..
jag är en ofrivlligt, oförklarligt tjej på 26 år (försökt i 4 år) som ska håller på att genomgå samma som du gjort... En ivf. Min "isättning" är i morgon biti...jag är sjukt ,spänd & nervös nu...
Jag har verkligen lusläst dina inlägg om ivf & jag känner igen mig så mycket i dig=)knäpp fråga här kanske men Eftersom du lyckades på din ivf så undrar jag om du kan hålla tummarna eller något liknade för mig? eller alla fingrar ,tår osv=)

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Vi bor i vackra Mariestad!

finnjonna sa...

Inser ju genast att jag borde haft vackra Dalarna vid en boll och separerat Gbg från Sthlm, men det får bli en annan enkät då jag inte kan ändra i den befintliga. Lite hum får man ju iaf. Tack för att ni svarar och delar med er. Fortsätt gärna med det :-)

Anonym sa...

Bor i Västerås och det är ju inte så långt från Norrköping....himla bra inlägg du skriver, söta barn har du och det är bara att njuta av livet.... och till Maggan 1, Tacka Gud för att du har en sån karl annars skulle du ju inte kunna sitta och skicka kommentarer på precis varenda inlägg Jonna skriver. Puss på Näsan till dom små.

längtan sa...

ojsan=)blev lite fel där jag,ofrivilligt barnlös skulle de stå ja.....

Anonym sa...

Jag bor i övriga Sverige... dvs Jönköping, Småland
:)

Nina sa...

Bomhus, Gävle

Anonym sa...

Nä Jonna.Under åren har jag skrivit säkert tjugo mycket vänliga frågor till dig men aldrig att du har besvarat en enda av dem. Så nu ger jag igen, hehe, du får inte veta var jag bor ;-)

Anonym sa...

Jag bor i Vetlanda (övriga sverige) Vsr gravid med min 3:dje samtidigt som du väntade milo eftersom jag hade svår foglossning så kunde jag mot slutet knappt ta mig ur sängen och då var det skönt att han någon att känna samhörighet med hur jobbigt det kan vara att vara gravid. Vår son föddes 24 februari.

Anonym sa...

Bor några mil från Kalmar!
//Maggan1

Anna sa...

Göteborg förståss =)

Anonym sa...

Jag bor i Linköping dock född i Norrköping./Maria

finnjonna sa...

anonym med de tjugo frågorna: Nu blev jag bra nyfiken :-)får väl skylla på mig själv. Ledsen att jag inte svarat på dina frågor, verkligen inte meningen, men det har visst bara inte blivit av.
Fast på riktigt, nog vet du ändå mer om mig än jag om dig även om du skulle outa din hemstad... :-)
Kram!

Tack alla andra med. Det är kul det här. Ni blir så himla verkliga plötsligt.

Anonym sa...

Jag bor i Nyköping, inte så långt från östergötland men det ändå "övriga sverige". Har följt din blogg sedan din graviditet med milo. Från början har jag läst böcker och texter av Marcus, det var så jag halkade in här!

Anonym sa...

ha ha! håller med Helene, känns inte alls bra att klumpas ihop med Stockholmarna på det där viset:) Annars kom jag in på din blogg pga din Birro någon gång, honom släppte jag snabbt men fick istället med mig en av de bästa bloggarna att följa, nämligen din! Du skriver så öppet om allt utan att för den skull kännas obehagligt utlämnande. Du är personlig på ett sätt som gör att du känns som en kompis (jämfört med känslan att man tjuvtittar på ett spektakel som man får när man läser vissa andra!) Tack för en bra blogg helt enkelt! (jag är också tvåbarnsmamma, har en tre-åring och en 6-månaders)

Anonym sa...

Uppsala här. Jag vet inte om du tycker det är "uppåt" eller "övriga landet".

Emma sa...

Jag klickade i Stockholm trots att jag bor i Uppsala...
Men har bara bott här i ett år, kommer från Norrköping! Och jobbade på "erat" Konsum. :)

Anonym sa...

I Gävle, din hemstad. Hittade hit tack vare nån artikel om dig och Marcus för några år sedan.

Anonym sa...

Hej Jonna!
Jag bor i Göteborg och stött på din sambo för många år sedan ute i vimlet. Jag har en dotter som är lika gammal som Milo och en änglapojke som föddes i juni i år(fick avbryta graviditeten pga svår kromförändring) i v17. Kram

Anonym sa...

Terve!
Nina heter jag, är en 4 barns mamma som bor i Suomi-Finland, Kokkola =) Har följt din blogg under ett par år =)