tisdag 30 november 2010

ikea

Imorgon blir det en resa dit. Känner mig mycket inspirerad och med inköpslistan klar kan det bara bli bra. Mest ser jag fram emot taklampan.
God natt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det blev resa till Ikea och att du fick handlat det du hade listat upp. Här har snöat kraftigt hela dagen, så man kommer vare sig framåt eller bakåt. Jag har inte ens försökt att ta mig ut, vare sig med eller utan bil.
Ha det gott och kram hela familjen!
//Maggan1

Helene sa...

Har ni hittat ut från IKEA än? Du kom väl ihåg att ta med karta, kompass samt stadig matsäck? ;-)

John sa...

Efter vecka 12 kunde jag slappna av lite. Nu började vi planera, vad ska barnet heta och en massa annat. Jag hade mycket att fundera på för jag skulle bli den förälder som jag aldrig haft! Jag skulle finnas där, skämma bort det och framförallt överösa barnet med kärlek. Jag skulle bli världens bästa PAPPA

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Himmel, jag skulle oxå vilja åka dit. Men en knarrig gubbe, vill inte! Han vet vad inträdesavgiften är! Och så hittar jag så mycket
onödigt, men som jag anser vara
bra-att-ha-saker! Hehe, det blir
ingen IKEA för mig! Ha så trevligt där! Gonatt♥

Rebecca sa...

Hej!

Jag har en fråga, å min systers vägnar. Om jag inte minns fel så har ni gett Mimmi ersättning va? Å om jag återigen inte minns fel så åt hon mjölkfri sådan va? Vad heter den mjölkfria ersättningen? Å vart köper ni den? Tack på förhand :)

Kram Rebecca