onsdag 29 oktober 2008

mössmode eller many faces of möss'

Mitt HM paket kom idag (jippie jippie jippie!) och Jess var så snäll och hämtade det så nu har jag suttit framför spegeln (lite väl länge av ontet i mina stackars fogar att döma), duttat på lite blå ögonskugga, röd läppglans och provat lite halvstelt mina fynd. Sköna mössan var enklast att testa. En mössa, många möjligheter. Eller? Hur ska man ha den? Den var klart bekvämast på det där tummen upp fotot, men snyggt så? Nja... tveksamt. Och inte alls behaglig där på första bilden.
Vet inte riktigt vad som är inne ute, så hjälp mig snälla.
Hur ska mössan sitta?

19 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj vilket bildspel! Skulle nog säga att bild 1,4 & 5 är snyggast iaf! Fint när luggen syns lite. Kul med paket & nya grejer, tur att du har internetshopingen!
Ta hand om dig! Ser fram emot fler "mode" bilder :P

Anna J

Anonym sa...

Gillar den längst ner till vänster men vet inte om det är den rätta. Vill du veta hur hm tänkt kan du ju surfa in på hm.se och se om dom råkar ha klämt på mössan på nån modell... Hur var mammakläderna?

Anonym sa...

Tyckte första och näst sista var snyggt :-)

Anonym sa...

Jag tycker du var supersöt på alla bilder med mössan. Men om jag ska utnämna två "mössvarianter", så får det bli tummenuppbilden, mycket fint med mössan så! Och bilden näst längst ner, där var det jättejättefint!

Anna

Anonym sa...

fniss fniss du verkar så himla rolig! Dig skulle jag vilja ut och "svinga bägare med". Fast det får nog bli en annan gång det =)
Skål!
//maria

Anonym sa...

Hej!

Ha den på sätt som är bekvämast...
har man hittat din blogg så är det svårt att släppa den, man blir genast engagerad i ert öde, och tänk vad kul för Mini om några år. Inte alla som har dagbok redan i magen:-).
Sen är du verkligen en skönhet, med dina rådjursögon och höga
kinder. Ville bara säga det!

Hälsningar Snöflinga

Anonym sa...

Du var fin i alla, men första bäst :)

/My

Anonym sa...

Jag röstar nog på den näst sista bilden som är lite Breaking the waves-inspirerad.

/S

eva sa...

hej...fina bilder..hahahaaa..tycker det är finast med mössan lite på snedden..men det är ju en smaksak..kram kram

Anonym sa...

Jonna! Jag har ganska nyligen börjat läsa din blogg och nu hör den till favoriterna. Jag har bläddrat mkt bakåt osv och jag förstår i det stora er "levnadshistoria" men en liten uppdatering hade inte varit fel. Era barn Dante och Liten och att ni nu genom IVF väntar tillökning igen men varför är du "sängliggande" i princip? Har flera kompisar som kämpat/kämpar med IVF och ingen av dem behöver duschpall osv? Vad är det som har hänt? Om du orkar svara eller skriva en snabbrepris i bloggen så blir säkert fler än jag glada, men du bestämmer själv! Kärlek till Er alla./FinnAnna

Anonym sa...

Haha! Jag tror att bild 1 & 5 är ungefär så man ska ha den :) Men vafan, ha den som det är skönast vettja!

Anonym sa...

du är vacker oavsett, och mössor kan sitta hur som helst så länge bäraren är bekväm, då blir allt modernt.
A-K

Anonym sa...

Vilken underbar pappa barnet i din mage har !!!

Såg honom på TV eller HÖRDE kanske jag borde skriva för jag lyssnade och han är ju så otroligt klok.

Det var så fint det han sa att jag fick tårar i mina ögon.

Blir så glad över att det finns människor som är så kloka.

Ni är så fina och så värda erat barn och det er.

Har du sett Ebba & Didrik ?

Jag ÄLSKAR Ebba & Didrik. Köpte hela serien på DVD igår på Lilla Ica här, för 50 kronor.

Det fanns två :)

Vill du ha den kan jag köpa den andra till dig om den finns kvar och skicka !! Vill så gärna underlätta ditt sängliggande på något sätt eller vis :)

/ Frida. På jorden just nu :)

Anonym sa...

Längst ner till vänster skulle jag säga. Skulle också elvaåriga brorsdottern säga. Dom har koll.
Kan du också be Marcus kidnappa med sig det där snygga skrivbordet han har i kvällsöppet till mej? Jag önskar mej det i julklapp!
Trasselelin

Anonym sa...

Jag röstar för den första varianten! Nu blev jag inspirerad att surfa på HM.se....man måste ju inte köpa grav kläder alltid...en och annan acessoar skulle sitta fint : - )

//Ia

Anonym sa...

Hej Jonna!
Jag röstar för 1 & 5, jag tyckte du va söööt på 1:an (fast du inte gilla den själv =) Jag har oxå nyss börjat läsa här och funderar lite på ditt sängliggande. Jag förstår att vila är bra men i denna utsträckning, verkar väldans jobbigt!! (fast måste man så måste man, och det är ju för en god sak... undrar bara lite varför?) Önskar dig en mysig dag! KRAM

Anonym sa...

Eftersom ens egna stil alltid är inne oavsett vad modet säger så tycker jag du ska köra på det du tycker är bäst. Ps. Din blogg är fantastisk. /Tråkigt på jobbet

Anonym sa...

haha snyggt bildkollage. mössa har aldrig varit min grej så jag kan tyvärr inte hjälpa ;)

Magdalena and Co in US sa...

Ha,ha! Alla var bra!