lördag 18 oktober 2008

nu är jag för snäll

...tyckte kattmamman och hon har rätt. Jag tänker fortsätta svara på vettiga frågor, som de flesta jag redan svarat på är, men inte om och om igen, framförallt inte när det är ställda i en ifrågasättande och otrevlig ton (så därför är vissa kommentarer/frågor avvisade om någon undrar). Jag varken behöver, orkar eller vill förklara eller försvara mig och min situation om varför jag bör och kan det ena eller det andra och om det verkligen är läkarens ordination eller eget påhitt. Kom igen nu!
Ni är en liten fläck, ett fjuttigt fåtal, så därför behöver ingen mer tid ödslas på det.
Ni andra, som genuint vill veta något som ännu inte förklarats är väldigt välkomna med era funderingar!

Nu till GP artikeln. Kan ni läsa nåt?


15 kommentarer:

Anonym sa...

Bra rutet, Jonna! Jag har väldigt svårt att förstå att man kan ifrågasätta dina motiv med tanke på vad du varit med om.
Vad gäller artikeln är den svår att läsa, särskilt första sidan, men jag ska göra ett nytt försök i morgon. Finns den fortfarande inte på "webben"?

Anonym sa...

Att du ska behöva kämpa mot folks åsikter ang ditt liggande. Hade folk själv varit i vår situation och gått igenom det vi gör så tror jag inte att nån annan handlat annorlunda. Längtan efter barn är förstås så stor att man gör allt, verkligen allt, för att det ska gå vägen.
Jag tycker du/ni kämpar på utomordentligt bra och folk borde inte vara något annat än imponerad :-)
Ta hand om er alla tre!

Kram T

Sandra sa...

Jag kunde läsa hela artikeln utan problem. Kanon!

Lyssna inte på de syrliga kommentarer som vissa inte kan hålla sig ifrån att vräka ur sig. Det är din blogg och man kan ju själv välja om man vill läsa eller inte :-). Ni är starka och kämpar på, du och mini! Du är en jättebra mamma som tar hand om din lilla bebis som växer och blir starkare för varje dag.

Kram Cattis

Anonym sa...

Hej söta du!

Jag tycker att du är helt fantastisk som kämpar på i ur och skur! Bry dig inte om alla andra tjurnissar som är knäppa och elaka!
Ta hand om dig!

Anonym sa...

Jättebra artikel. Verkligen. Lycka till.

Anonym sa...

Jonna, Rätt igen!
Dels tycker jag att man borde vara lite försiktig med frågor rent allmänt kring barn och andra personliga saker eftersom de kan vara känsligt.
Dessutom kan man ju faktiskt läsa vad du skrivit tidigare, lätt att hitta under kategorier.

Learning by doing :)

Ska försöka se Marcus imorrn då, annars ligger de säkert ute. Skönt för er båda (förlåt er alla) att han kommer hem nu!
/My

Anonym sa...

jag kan iofs förstå att folk undrar lite,och är det inte lite så att vi som läser måste få ifrågasätta nån gång då och då?
vi kan ju inte bara hålla med och säga sånt som faller i smaken?

sen tror jag att det är lätt att misstolka det skrivna ordet-man hör ju liksom inte hur den som skriver skulle ha låtit om man pratat om saken.

jag är oxå jättenyfiken på hur du tänker kring detta med nojja?
du verkar ju vara en rättfram tjej så det är en sak du borde skriva om,det finns säkert fler tjejer därute som är i en situation liknande din.

Eloise

Anonym sa...

och förresten handlar det inte om att behöva kämpa mot folks åsikter utan att ärligt och rakt svara på frågor.det är väl därför man har en blogg (b.la) tänker jag?

Eloise

Anonym sa...

Åh jag måste bara fråga en sak. Du skrev tidigare att det var en infektion som gjorde att fosterhinnorna sprack, jag undrar om du hade urinvägsinfektionssymtom innan?

Anonym sa...

Jag var dum nog att läsa på den första bilden, inte på den med bara text.. jag trodde glatt att det var hur många sidor som helst att läsa!

Konceptet med mailintervju passar ju för en bloggare tycker jag. Kul att se den berömda soffan också! :-)

Anonym sa...

Hmmm, jag håller inte med Eloise om varför "man" har en blogg. Anledningen till att "man" har en blogg (eller inte) är förmodligen lika många som antalet bloggar. Vilka Jonnas, i det här fallet, bevekelsegrunder är känner vare sig du eller jag till.
För övrigt tror jag inte det här med att ifrågasätta skälen till sängliggande behöver ha med bloggen att göra. Folk ifrågasätter saker hela tiden, särskilt kring barn, Jag som inga barn har blir ifrågasatt "det skulle du förstå om du hade barn", "när man har barn ser man på det på ett annat sätt" osv. Varje gång vrids en kniv om i mitt inre (jag önskar att jag hade barn... om jag fick vara med i er klubb...kanske jag skulle tacka nej i och för sig. Men ändå). Det handlar i Jonnas fall om ett barns överlevande. Ska man verkligen behöva försvara sig då?

Anonym sa...

Är det okej för dig om man vill skicka någonting till dig?? Typ filmer eller så...

mrsjones sa...

Kul att äntligen få läsa den! Roligt att bli omnämnd, får nästan lite blossande kinder:)

Bry dig inte om knäppgökarna med deras dumma kommentarer. Det ska ju finnas folk till allt, tom folk som är avundsjuka på andras människors problem och sorg. En avsaknad av uppmärksamhet, fast en uppmärksamhet vi gärna själva hade sluppit så klart! Kram på dig och skit i dom.

Krama din gubbe också, som efter nyhetsmorgon idag, gav upphov till långt samtal med min gubbe i bilen hem från Stockholm. Tårar och lycka om vartannat. Ska högläsa svarta vykort för honom och översätta till engelska allteftersom jag läser, kommer nog ta en stund;)
KRAMAR!

Madde (maddepladder) sa...

Hej söta du!

Har inte läst bloggar sedan igår förmiddag nångång så först nu såg jag att jag fanns omnämnd av dig i GP, vad glad jag blir! =)

Många (inte så blygsamt) stolta kramar från Pladdran! :-)

Madde (maddepladder) sa...

Och så ett blogginlägg på det! ;-)

http://maddepladder.blogspot.com/2008/10/oh-happy-day.html