fredag 19 november 2010

här var det noppt

Det är onekligen lite glapp någonstans i min hjärna. Idag uttryckte det sig på så vis att jag bara fortsatte noppa vänstra brynet alldeles för länge, trots att jag sedan länge konstaterat att nu räcker det.  Såklart var jag tvungen att ta andra sidan med och ser just nu ut som någon som noppat sig fördärvad.
(Appropå väldigt speciella bryn så finns det ett par sådana som går lösa på stadsbibban i stan. Har ni sett? Inget ont om de, smaken är som bekant olika, men nog är de lite speciella allt.)

Nu ska jag lämna ännu ett par av mina stövlar på uttänjning (säg det fort).

Tjapp.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, då har du väl hoppat färdigt för ett tag iaf.
Och att utttala ordet uttänjning fort resulterar för mig bara i att jag "tappar" en del bokstäver.
;-)
//Maggan1

Alma sa...

Eller hur ?!Hon ser lite skrämmande ut...Jag försöker hela tiden att låta bli titta på dom :-)...inte lätt

Anonym sa...

Hahahahahahaaaaaaaaaaa! Ögonbrynstanten med den konstiga frisyren! Härligt att det finns fler som lägger märke till såna som hon. Tack för att du delar med dig. Kram!

Anonym sa...

Nu fick jag ytterligare gympa för mungiporna när jag läste min kommentar överst här. Jag skrev att du väl "hoppat" färdigt för ett tag. Menade naturligtvis noppat färdigt. Så det kan bli med tryckfelsnisse inblandad i både fingrar och tangenter.
//Maggan1

Anonym sa...

HaHa! Jag har sett brynen på Norrköpings bibliotek. Håller med om att de är jättekonstiga och gör dessutom att tjejen ser så arg ut. Kan ingen hjälpa henne!!??
/Maggie

Anonym sa...

ASGARV!

Jag har också lagt märke till henne, både frillan och ögonbrynen. Jag är nästan rädd för henne, hon ser så jävla elak ut....


Kram Kicki från Norrköping