måndag 15 november 2010

my fellow finns

Milo springer skrattande runt med en cirkelformad frukostflinga fast på en pennspets. Varför vet vi inte men nog kan det väl kallas kreativitet?
Det roligaste är när han tappar flingan och börjar härja högt för sig själv: NEJ NEJ NEJ NEJ!!! Som vore jordens undergång nyss kommen. Sen plockar han upp den sätter tillbaka och börjar galoppera på nytt. Tills den åter åker av.
Mycket underhållande.

Jag sitter just nu mest och förbannar min vänstra kind dit en familj finnar flyttat. Här kan vi prata om finnjävlar. Känns inte fräscht alls att vara närmare medelåldern än tonåren och bli attackerad av en hel drös otyg i fejjan. Attack är bästa försvar tänkte jag omoget och började klämma och klösa så blodet sprutade, fast insåg snabbt att det som aldrig har funkat (har jag inte lärt mig något?) inte kommer börja göra det nu heller och därför ser jag ut som ett slagfält.
Har inför ikväll tänkt ändra taktik. Behärskar ju språket så om jag resonerar vänligt men bestämt med dom, kanske de flyttar?
Vi får la se.

8 kommentarer:

Sarah sa...

Hej Jonna,
Här kommer ett litet hett tips, en R&B artist som jag jobbar med som heter Paul M. Kolla in hans hemsida: www.paulm.se
Här är hans nya video Baybe .

marijacecilia sa...

Haha ramlade in här av en slump och läste detta, sa nämligen till min syster igår "när fan ska man slippa finnar, vi är väl inte hormonella tonåringar eller?" Har nämligen också fått en mindre koloni.. min trixet är nog att göra motsatt det du gjort och leva efter principen se men inte röra;)

Anonym sa...

Verkar vara en kul Milo-lek - fling-penn-leken! Nåja, bara det roar så är det ju ok, och enkel och billig leksak dessutom.
Finnarna (ja dom i ansiktet) skulle du nog låtit vara i lugn och ro. Men ta nu och prata med dom på ert språk och se om dom kan krypa ner och lägga sig igen!
//Maggan1

Anna sa...

Kläm finnarna och tvätta sedan med klorhexidin, det fungerar kanon.

Anonym sa...

Jag är 42 och ibland dyker det fortfarande upp en å annan finne i ansiktet. Då jag alltid känt mig yngre än jag är, så tar jag det som ett bevis på att jag har rätt ;)Jag tvättar bara med tvål och vatten, och låter den torka ut.
Det är ingen hejd på Milos fantasi. Alltid lika roligt att läsa vad han och syrran har för sig. Och du förstås!
Härligt att du & Marcus fick en fin dag i söndags.
Kram Louise

Anonym sa...

Milo är för goo" Allting roar ett charmtroll. Ansiktet jag rengör med äppelcidervinäger (mycket rengörande) blandat med vatten varje kväll o slipper eländet. o peeling ibland. Pussa Milo. Vad snygg du var i Stockholm. F.ö förlorade Sverige i ishockey klantskallar.....mot Finland. Men sånt går över snabbt.

Helene sa...

Hur gick det med finnarna på kinden? Fick du dem att ta reson? ;-)

Maria sa...

Ang. fejset säger jag bara: OCM! Googla det!