tisdag 2 november 2010

myspys på kvällen

16 procent uppåt. Spännande. Kanske var någon av er och såg Marcus i Umeå? Eller kanske inte förresten eftersom ni svarade på frågan just nu. Det var hursom jättekul enligt de inblandade och jag säger ju det, uppåt är alltid uppåt :-).

Jag har njutit en hyfsat lugn kväll här tillsammans med korv och halloumi. En ugnsbakad laxfilé blev det visst med och så finaste Mimmi på det som till sist somnade bredvid. Milo har bara kvidit till ett par gånger men inte vaknat upp en endaste gång. Ännu. Och det är ju hur underbart som helst. Senaste veckan har det varit sånt hostande att han legat max tjugo minuter innan jag fått springa in och trösta. Härligt att det verkar vara på väg bort på riktigt. Imorgon är det dagis och jag hoppas vi kommer iväg smärtfritt. Upptäckte det idag när jag för första gången på en vecka skulle ut med båda själv att jäklars vad svettigt det kan vara. Milo var inte alls intresserad av att sitta i vagnen så det blev tille ett mindre krig innan vi kom iväg på en liten tur ut i det fria. Pust. Men sen var det kul.

Nu ska jag kolla en grej på nätet kom jag på.

Hörs.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag var och såg dem i Umeå. Så otroligt bra de var! Hade jag haft råd hade jag åkt med till alla städer och sett varenda föreställning. Din fästman är otroligt duktig! Jag har åtta av hans böcker hemma. Jag började läsa "Att leva och dö som Joe Strummer" i måndags. Jag är verkligen ingen som läser. Men jag har redan läst ca 150 sidor. Och varför köper jag då hans böcker om jag inte är en som läser? Jo, för att han har betytt mycket för mig genom mina svåra ungdomsår. Och att ha böckerna hemma och KUNNA läsa när jag behöver det är stort! Nä, nu ska jag återgå till att läsa ännu fler sidor.

Hälsa Mimmi och Milo från mig (och även Liten och Dante såklart)!

Mvh
Therese Baudin