onsdag 24 november 2010

naglarMåste bara visa mina fina naglar.
Var på manikyr och gjorde geleförstärkning på mina naglar. Tycker det piggar upp med franskt och dessutom blir de egna naglarna skyddade och så är det inte lika vassa (väldigt mjuka faktiskt) vilket är bra med vid bebisskötsel.
Mina naglar växer väldigt, de verkar må bra, till skilnad mot hud och hår (på huvet, benen är prydda med långa svarta ej så charmiga pappa-långben-ben) som alltid vid amning blir extra risigt på mig. Trodde de tre grejerna hörde ihop men tydligen inte.
Ja ja, snygga naglar har jag iaf.

10 kommentarer:

Channal sa...

Jättefina! / Anna

Anonym sa...

Ja, dina naglarna är jättesnygga! Så himla kul att fixa till sig lite.
För min egen del ska jag ta tag i hårfrisyren, den är på tok för tråkig nu, för långt och färgen är inget kul. Så nu ska det bli ändring.
Kram Maggan1

John sa...

Min uppväxt har gjort att jag stenhårt tror på att man måste kämpa för att få något. Inget kommer gratis och jag ger mig aldrig. Det hade gått två sedan jag blev kär och jag var inte ens nära att ge upp. Jag visste att vi var perfekta för varann, det gällde bara att få Linda lika säker.

John sa...

Min uppväxt har gjort att jag stenhårt tror på att man måste kämpa för att få något. Inget kommer gratis och jag ger mig aldrig. Det hade gått två sedan jag blev kär och jag var inte ens nära att ge upp. Jag visste att vi var perfekta för varann, det gällde bara att få Linda lika säker.

Helene sa...

Supernygga naglar! Jag har en elev som gör mina naglar ibland, supersnyggt och inget vill hon ha betalt för det heller :-)

Rebecka sa...

Vilka fina naglar! Ska nog pröva att göra något liknande,naglarna blir ju inte direkt snygga av amning och blöjbyten. Läser din blogg lite nu och då, har en son på 18 månader och en dotter på två så det är roligt att läsa om någon som har barn i nästan exakt samma ålder!

Anonym sa...

Jag tycker att naglarna är fina särskilt att de är barnvänliga och hoppas att ni får det trevlig här.Såg tv4ifm.och såg hur hårt sliten din man ser ut nuförtiden.De andra killarna med minst lika tufft jobbschema ser ju lite mer glada levande ut.Hoppas att din karl för sin egen och familjens skull tar en paus nu. Ursäkta om jag blev för personlig men....många anser det och det är av ren vänlighet. Han är för ofta på tv,folk blir trötta på att bara en liten grupp kändisar ständigt visas.Känner du inte så Jonna ibland? Kanske för tidigt nu med två små hemma,men undrar vad du vill göra sen,efter barnledigheten ? Hemma med barn i några år ? Kan man ha lyxen att göra det och trivs med det är det toppen.Kan du samtidigt som vänner till mig blogga och få betalt är det super ? Eller ? Mamma är man ju alltid men jag tror du förstår vad jag menar.

Milla sa...

Så fina naglar Jonna!!! Det kan få en att känna sig lite extra fin ibland.

Jag önskar jag kunde ha det också men jag bakar ju bröd så ofta att det skulle fastna en massa under dem tyvärr..

Men en vacker dag så kanske jag provar i alla fall!!

Du blev jättefin!!

Och ang håret på benen.. Nja, du får ta en liten spa dag i badrummet då? ;O)Så blir du av håret.. Markus kan hjälpa dig att raka dem!! *LER*

Ha det gott med familjen!
Kram Milla

Anonym sa...

Hej!
Får man fråga var ni köpt tröjan som Milo har på de bilderna nedan (nappbuffén)? Skulle så gärna köpa en sån i julklapp åt brorsonen min..

Tusen tack!

mvh Julia

Anonym sa...

Till anonym Ser du på Tv jämt? Inte tycker jag Marcus är för ofta på Tv , och han varierar sig är med i olika program tror du är avundsjuk faktiskt. Skillnad Fotboll, kvällsöppet, o annat. Krama Milo-go Snygga naglar Jonna!