fredag 5 november 2010

täppta barn och kalas

Nu sover älskade Mimmi och jag hoppas så att det där täppta inte utvecklas till något mer. Stackars liten så synd det är om henne när hon försöker äta och inte kan. Hela natten var likadan och nu på morgonen fortsatte det tills hon lyckades får ner lite igen och somnade. Helt utmattad.

Idag ska Milo på kalas. Hans kompis Signe fyller två och det känns helt otroligt. Alldeles nyss var det ettårs-kalas och det var som igår de båda var små krypbebisar.
Aldrig har tiden gått så fort som nu när man har barn, vilket torde betyda att man har galet roligt, för det är ju då tiden rusar och visst är det kul, men ibland skulle man bra gärna vilja pausa lite och bara vara.

Nu ska jag leta i högen av kläder om det finns något som inte har kräks på sig, vill ju gärna vara så pass representabel att jag inte stinker spya. Tur att Marcus är på väg hem så det blir lite tvättat, he he.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Mimmis nästäppa ger sig snabbt, så det inte utvecklar sig till en ordentlig förkylning.
Kul med kalas för Milo, och visst är det sant att tiden bara försvinner nånstans när man har fullt upp runt sig.
Du hittar säkert något i klädväg du kan ha, sen får du ju allt tvättat ;-))
Ha en bra dag! //Maggan1

Anonym sa...

Litet tips för Mimmis nästäppa ! Häll några droppar innan amningen av din bröstmjölk i vardera näsa på henne . Lovar att det fungerar !Ha det bra och tack för en trevlig blogg !

Hunilla sa...

Tiden går fort...
Min dotter är 20 år och det känns som det var igår hon var bäbis. Jag kan verkligen längta tillbaka till den tiden. Njut av småbarnstiden (även om det är tufft) den tiden går så fort.
Gunilla

Anonym sa...

Skrev fel mitt namn är Gunilla :)

Anonym sa...

Åh, hoppas det är bättre. Men du, det finns näsdroppar för nyfödda också. Fråga på apoteket bara! Hoppas dessutom du hade en bra eftermiddag för dig själv!