torsdag 27 november 2008

dag nittiofem -svart på vitt, jag är med och tävlar!

Då så.
Som stolt deltagare och numera också delfinalist i Rix-fms blogg SM (!) måste jag ju börja dagen med att så ödmjukt jag bara kan be er kära läsare gå in HÄR! och lägga er röst på mig.
Så gör det nu.
Snälla.
Gå in HÄR och rösta på mig, nu nu nu nu.... Gör det, gör det, gör det!
Tack.

Med den lilla stoltheten som jag kanske har kvar nu efter mitt ohämmade horeri (fast är det det om man gör det på hemmaplan...?) så vill jag bara meddela, om man nu behöver stolthet till det, den som eventuellt undrar att jag faktiskt sov till halv tio idag med bara kortare avbrott under morgontimmarna och så fort oro över fortsatt sömnutveckling kom, började jag räkna ner. Tack för det tipset!

Så. Nu ska jag återgå till denna min 95:e dag i viloläge och fantisera om turen ut med rullstol imorgon! Jihaa!

8 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

klart jag röstar! =)

Anonym sa...

Hej Jonna! Du är toppen! Från andra sidan Nordsjön följer jag både din & Marcus blogg. På något sätt känns det som en lisa. En lisa från den delade staden. Från Oxfords sociala landskapsvandringar & pluggets fixiga high school-enklaver. Till en plats där saker & ting spelar roll. Heja Mini! & heja Dig!

mrsjones sa...

röstat! Vad fin du är i mössan!
Hoppas på rullstolsfärd imorgon och ser fram emot rapport från landet utanför väggarna;)

kram!

Anonym sa...

Jag har röstat! Även nominerat dig:-) !! Kul om det var tack vare mig du kom med, fast kanske det är många som gjort det? Lycka till nu!Håller tummarna för dig och Mini...Ps mitt inlägg härom dagen när jag berättade att jag nominerat dig, kom inte med..kanske inte godkänt? Kram Linda

Anonym sa...

Hoppas du vinner bärbar dator också så att du kan ge dig ut med rullstolen och blogga från trådlöst nätverk var du än är. :-) Heja heja sveriges bästa bloggerska!

Anonym sa...

Klart att jag också har röstat....heja dej !!
//Joakim

finnjonna sa...

Tack alla för rösterna!

Linda: Skumt... jag godkänner alla kommentarer i princip, bara rent elaka och provocerande får gå opublicerade hem och skämmas. Så den måste ha försvunnit av misstag. Men stort tack för nomineringen!!!

Anonym sa...

Jag röstar naturligtvis på dig. Kan inte så mycket om bloggar, men det gav mig mycket att läsa din. All lycka önskar jag er alla tre med måmga kramar.
Inger