söndag 2 november 2008

sittpaus

För att pigga upp mig handlade jag sju filmer, en bok och en ljudbok på nätet. Kändes genast lite bättre. Åtminstone tills fakturan kommer...
Har också sett den ene av mina två filmer och nja. Nanny Diaries, inget att hänga i granen direkt även om jag nästan alltid gillar Laura Linney. Drog dock på smilbanden ett fåtal gånger så lite kul där nånstans var det väl och igenkänningsfaktorn från min egen nannytid var faktiskt emellanåt skrämmande hög. Huvva.
Snart är det dags för the oh in ohio. Fråga mig inte vad det är eller varför, har ingen aning. Har kört vilse i träsket drama, romantik och komedi utan att få så mycket av nåt tillbaka. Men till sist nappar det väl, eller så hittar jag ut och tillbaka till bekanta vägar inom spänningsgenren.

Appropå Laura Linney och drama som var nåt att ha, The squid and the whale. Rekommenderas varmt! Blev inte lika förtjust i Margot at the wedding även om skådisarna i den var helt suveräna med.

Så, sofftime igen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har suttit och läst en massa inlägg nu på rad och jag kom bara att tänka på hur kul det skulle vara för mini att läsa när hon/han blir äldre! Om hur efterlängtad hon var och allt ni gjorde och tänkte under graviditeten. Det är ju jättefint!

/Nathalie

Grebban sa...

Om du vill se något bra ska du se Stargate (serien). Den är suverän och har gjorts i 10 säsonger. Då har du minsann att göra någon vecka eller två. Jag har alla boxar så det är bara att säga till om du vill låna dem.

Precis som du tänder jag ljus för de jag saknar och tänker på hur det kunnat vara. Jag har ju numera min lille son som snart blir 5 år och när han är med känns allt bra.

Varma kramar till din familj och mina tummar hålls hårt för er och Mini.

Anonym sa...

Har du funderat på att sätta ihop en liten bok till Mini med bilder, inlägg och svar från bloggen? Det hade ju varit jättekul för h*n att ha sen, när h*n kan läsa och allt... Något att lägga i lådan tillsammans med de fina kläderna, kanske? På fujis sida på nätet (http://www.fujidirekt.se/
asp/_products/_fotobok/index.asp), tex, kan man sätta ihop fotoböcker och få dem hemlevererade. Det är ju något att sysselsätta sig med också!

/ Joanna

Anonym sa...

Kanske är du fullt medveten om detta tips och till och med trött på det men om du känner för att tänka superpositivt så kan du ju alltid köra ett skönlitterärt klassikerrace, för jag lovar, det kommer finnas vissa stunder när vi har ert hårt efterlängtade barn hos er, då du kan minnas tiden och stilllheten innan med saknad! Så dra igenom, säg fem för dig olästa klassiker, för att i framtiden vara en bildad mamma! ;-)

Anonym sa...

"Squid and..." är ju klockren. Snacka om att få fram 70-talskänslan i filmen och jag håller med att "Margot at the..." inte är så jättebra, men Kidman är ju bara så bra, eller hur?!! haha!!:)

Jag tipsade ju igår om filmen "Ten inch hero" och nu ett dygn efteråt så känns filmen ännu bättre!!:)

Ett litet filmtips till. Ja, jag är filmnörd, hihi!!:) Se "Dan in real life" om du inte sett den, förstås:D

Syns det att jag gillar indi-filmer, hmmmm?!! *ler*

Ha det bäst Jonna, du superbra människa och bloggare av sällan skådat slag!!

Kram!

Anonym sa...

Hej Jonna!

Har läst din blogg ett tag och varje morgon håller jag tummarna för att din blogg kommer upp och det är oförändrat läge. Tänkte bara att du skulle veta vem jag är - jag vet ju oförskämt mycket om dig =)

Angelica

angiejansson.blogg.se

Anonym sa...

Hej prova att gå med i Lovefilm.se, då prenumenerar du på att visst antal filmer i månaden och så är det bara att byta till nya!
Lycka till med bebisen!
/Helene

Emma sa...

Lite andra filmtips som kanske skulle kunna passa: You can count on me, Then she found me, I could never be your woman...

Lycka till med allting!