onsdag 26 november 2008

sömnlösa dagar

Slumrade till lite nånstans mellan tio och elva men sen fick det vara bra. Ny chans nästa natt.
Jag har ju oftast inga tider att passa på dagarna så egentligen kan jag sova när jag vill men eftersom jag inte kan-kan det måste jag försöka sova på natten, för på nåt sätt är jag ändå trött och framförallt trött på att vara vaken och trött på att bara vänta att tiden ska gå, något den gör så mycket snabbare under sömn.


Appropå mitt-liv-som-hundinlägget nedan så är det inget jobbigt minne för mig. Knappt ett minne alls. Minns såklart att jag ofta i lekarna var just hund eller fågel. Katt med någon gång. Men att jag stod där på alla fyra och väntade har mamma berättat i efterhand och jag upplevde det förhoppningsvis inte som det säkert var, utanförskap. Fick ju faktiskt vara med, som familjens hund och var nog mest glad för det.
Men det är klart, skulle jag se mina egna (eller andras) framtida barn ensamma stå så på lekparken skulle jag inte tycka det var helt ok...Filmer som idag kom med posten: Kalenderflickorna, Himlens hjärta och Ten Inch Hero!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna,
vill bara säga återigen att jag läser din blogg varje dag. Och jag tycker att du och Marcus är så starka. Det är sååå otroligt tråkigt att bara vänta på att tiden ska gå, att inte kunna göra något för att tiden ska gå fortare - sånt som vi andra tar förgivet.
Jag hoppas och hoppas att det går vägen, att ni når ända fram till målsnöret.
Jag vill passa på att framföra en hälsning till din Marcus - jag älskar att läsa hans blogg. Jag har sedan gymnasiet (jag är 29 nu) haft en svaghet för hur han använder sig av ord - fantastiskt.

Jag har några filmtips (vilka du säkerligen redan sett...men om ifall att.. ;) ), Dagboken, August Rush, Tillsammans är man mindre ensam.. men jag är ju en sucker för drama och romantik då. :)

Må så gott! Tummar för er!
Kramar Anna-Karin

Anonym sa...

Att vara kunna vara hund är ingen dålig egenskap. Dom är ju faktiskt ärligare än nästan alla människor. :-)
Du har en enorm uthållighet måste jag säga. Kämpa på det är värt varenda sekund, men det vet du ju redan...
Ha de allra bäst
Nikki

Anonym sa...

Nu när du ligger hemma i soffan kan det vara roligt att betygsätta film och därigenom också få en massa tips. Jag har varit med i Filmtipset i flera år nu. Ju fler filmer man betygsätter, desto bättre "gissar" sidan vilka filmer du skulle gilla.

Kolla in: http://www.filmtipset.se/

Anonym sa...

Du har har blivit utmanad av mig eftersom jag brukar läsa din blogg. ;)

Du kan klicka på länken här nedanför och kopiera utmaningen till din blogg... Lycka till.

http://jomari.se/2008/11/26/dagens-utmaning/

//Jonas

Fritt ur hjärtat sa...

Måste höra om du sett "Station agent" den bästa film jag sett tror jag. Varm i magen känsla länge. Rekommenderas varmt.