torsdag 20 november 2008

i väntan på

Väntar på Marcus. Gör jag någonsin nåt annat?
Men jag gör gärna det, så länge jag får vara så här glad för nya(ste) TV:n som är på plats med en icke-fladdrande bild! Tack igen snälla, fina pappa för bästa julklappen!

Nu kommer Marcus. Yes!
Pussas!

----------------------------

Nu är han hemma. Nästan direkt väntade massa hemmajobb, som disk och kattlådetömning, men först pussade han på mig och klappade hej till Mini. -Brinner det? frågade han sen. Tur jag hann dra några tändstickor innan så lukten inte var alltför ogästvänlig. Brand är absolut att föredra mot det som händer i mina tarmar och framför allt när det fortsätter hända utanför... En ur tarmsynpunkt väldigt jobbig dag idag alltså, men det drunknar i minnet av bebis lilla mjukhårda huvud mot mina fingrar.
Vi har ätit några kvällsmackor och katterna har sprungit sina ärevarv inför pappsen, känns som att det är dags att avsluta den här dagen så.
Imorgon bitti är det upp med tuppen (för mig) och tidig kontroll. Hoppas, hoppas, hoppas det ser bra ut. Har alltid, inför varje gång, den där ovälkomna känslan av oro flåsandes i nacken. Så också nu. Men jag flåsar tillbaka. Imorgon ska oförändrat vara läget igen, bbis ska ha massa vatten och jag ska halta hem glad och sprudlande med rullstolsfantasin intakt.
*Bestämma*

God natt!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att allt är oförändrat imorgon! Halta på du bara (och kanske njut yttepyttelite av att komma ut?)

Gunilla sa...

Kommer inom med en god morgonkram innan jag sticker till jobbet.
Lycka till idag! Ännu en dag....

Anonym sa...

Det där med att andvända tändstickor känner jag igen!
Lycka till på kontrollen:-)
Kram
Zandra

Anonym sa...

Tummhållning!

Att tämja vulkanen inom mej sa...

Hoppas att kontrollen går bra idag och Mini mår bra i din mage...

Kram

Annikas ditt och datt sa...

Jag hoppas hoppas hoppas med er att allt är bra och att drömmen om rullstolsrace närmar sig med stormsteg. Kram Annika

eva sa...

hej...vad roligt att läsa din blogg och se att allt är så bra..du skriver så bra med..sitter just nu och bloggar själv och tittar på tv4..så vips..är han där din man och hans bror...så lustigt..var rädd om dig nu och ha en fin dag med massor av choklad...frossa frossa. du sätter alltid in såna roliga bilder med..dina ögon säger "allt" liksom...tänker på dig!! kraaaaaaaammm..från mig..www.evapinglans.webblogg.se

Anonym sa...

Lycka till idag!

Det är lite, ja sjukt rentav, hur någon man inte känner har en så stor del av ens liv/kanslor. Jag var på semester förra veckan, helt skild från allt vad datorer hette, men så under en promenad kom jag på mig själv med att tänka "Hoppas allt går bra för finnJonna!". Så skönt att komma hem och faktiskt se att det var så, mer elle mindre. Så lycka till nu! Håller tummarna!

Tudorienne sa...

Åh vad jag ser fram emot en rapport från dig där allt är bra bra BRA!

Anonym sa...

Vad bra bröderna var på TV! Om jag inte var lyckligt gift skulle jag nog vara lite småkär i din man!