måndag 17 november 2008

röda läppar

Om några minuter kommer tåget. Jag sitter här och väntar med läppglans på läpparna som inte vill sluta le. Ser säkert ut som ett fån, men vem ser. Har tagit en fika precis och ätit kakor så nu är Mini på g igen.
Tror h*n vet att pappa snart är hemma.

Den här veckan har vi vår sista veckokoll hos läkaren. På fredag ska vi dit. Känns bra att vi nu är i veckor som inte kräver jättetäta kontroller längre och jag hoppas det ser bra ut nu så jag och underlivet kan slappna av lite tills nästa gång, som blir ungefär två veckor senare. Då v 28+ ska vi också göra nästa viktuppskattning och jag hoppas så att guldklimpen väger ett kilo och lite till. Nu får jag sådana underbara bilder på varm, levande bebis i min famn. Tänk om tänk om tänk om det verkligen blir så! Tanken är ju onekligen den och för varje dag närmar vi oss samma verklighet.
Åh hoppas så.

Har ännu inte hittat någon klänning i fina färger. Men tid finns. December är två veckor bort och då kan jag på allvar börja leta, så länge allt bara går bra dit.
Vill så gärna rund som en boll skimra ikapp med glitter och julgransbelysning i jul. Det kommer bli en stillsam sådan, bara jag (med Mini i magen), Marcus och svärmor Eva. Precis som jag vill ha det. Min mamma och pappa kommer nån dag innan för att hjälpa till med lite enkel förberedelse. Längtar redan och känner hur det riktigt spritter i tårna av julkänsla.


Nu har tåget kommit och Marcus är säkert en bit på väg. Så spännande, är ju nästan nervös. Måste gå och borsta håret och piffa till mig nu.
Iiiih.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kikar in här då och då för att se hur det går för er. Är så glad att allt verkar gå bra. Din kämparglöd är så stark. Självklart så kommer du vara en stor glittrande boll i jul! :)

Eftersom du spenderar "en hel del tid" hemma kommer ett par tips på filmer som absolut bör ses, om du inte redan gjort det:
1. Livsverket (engelsk titel är Life as a House)
2. Little Miss Sunshine (jag såg denna på flyget till New York och uppträdde som en dåre - skrattade, grät, snorade...lite jobbigt när man inte känner någon på flyget.)

Ha det bra!

Anonym sa...

Hej!
Jag brukar läsa din blogg med jämna mellanrum, och håller verkligen alla tummar som går att mini ska komma ut i lagom tid och må kanon.
Jag tycker nästan du ska satsa på en silvrig, inte alltför vid, klänning till jul, så kan du och mini vara en julig diskokula:)
Gärna en paljett eller två kanske;)
Ha de`! /Karin

smultron sa...

Jag tror att det verkligen blir så! Hoppas du hittar din klänning till jul så du får skimra.