tisdag 25 november 2008

dag nittiotre -omslagsflickan?

En snabb titt in till er innan jag återvänder till soffan. Har varit en lång dag fastän den knappt har börjat. Lång men rolig.
Att vara gravid-tidningen var här och gjorde en grej med oss och går nu allt bra, som planerat och önskat, så kan ni som inte helt tröttnat redan vid det här laget se och läsa om vår väntan och längtan i nästa nummer som utkommer 3/2-09!
Häftigt att bli fotad av duktig fotograf också, hoppas vi var så söta som det kändes, jag hade i alla fall dagen till ära smetat på mascara och rouge och tom lockat topparna för att få den där rätta looken, vilken det nu är.
Det är skugga där bakom håret, så jag har inte tuperat upp rufset i nån inbillad modefrissa vilket det lätt kan misstas som.

Nu är det som sagt soffan som gäller i många långa timmar framöver, är helt slut i stackars kropp och knopp, men det var det såklart värt. Förhoppningsvis leder det också till att jag kan hitta sömnen kommande natt eftersom den valde att leka kurragömma förra och gömde sig så förbaskat bra.
Marcaran ska jag ha på mig resten av dagen. Känns bra så.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla snygg du var på bilderna! Vissa blir bara så otroligt vackra när de är gravida.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Tjockis!
;-)

/Klaus

Anonym sa...

Du ser jätte fräsch ut, Jonna.

Läser din blogg varenda dag och hoppas.

Anonym sa...

Mycket tjusiga foton!
En undran: hur kan siffrorna ligga på samma resultat hela tiden?
Alltså när "vi" ska gissa på barnets kön?
43 resp. 57 %...
?
M v h Mohikanen.

Anonym sa...

Jonna du är så bra och snygg och jag läser din blogg varje dag och blir hoppfull, jag tror på dig och Marcus och Mini! Kramar!

Anonym sa...

Har sagt det förr, säger det igen: Shit kvinna du ser magnifik ut!! Kul med intervju men förstår att du är trött. Kul att folkfraktaren SJ har skärpt till sig så M kommer hem till dig i tid också. Sköt om dig och vila MASSOR nu.
Kramen

Anonym sa...

Tjusig du är på bilderna, det blev säkert jättebra!
Ser fram emot att läsa!
Trasselelin

Anonym sa...

hehe, okej! Vad glad jag blev :). Är så van vid att folk skriver att min blogg är vidrig så jag tog för givet att det var det tonläget i texten!

Anonym sa...

Måste bara skriva att du är en sådan naturlig skönhet! My God, vad du är fin.. Ser att alla andra tycker detsamma :)Kram!

finnjonna sa...

Verkar som att jag tigger om komplimanger här ;-) Tack i massor! Kul att få lite ibland, det piggar alltid upp!

Mohikanen: Jag vet inte. Har också tänkt på det där. Lite lustigt att det hela tiden står samma men det kanske är så folk har röstat?

Anonym sa...

åhh vad fina ögon du har!

Anonym sa...

så otroligt vacker du är.
jag håller tummarna för er tre!

Evighet sa...

Men jag som tänkte skriva "va fin du va på bilderna"...men de va ju lixom tusen andra som tyckte de också. Men i alla fall, väldigt fina bilder. Själv såg jag ut som en galning när jag var gravid. Undrar bara när den looken försvinner, min son är 1,5 år nu. :)

Anonym sa...

Gud, vad söt du är!!

digitalfarm sa...

vilken oerhört vacker kvinna