onsdag 12 november 2008

dag åttio -fatta!

Hela 80 stycken dagar bakom mig! Och ungefär lika många kvar. Vi kan idag faktiskt nästan säga att jag är halvägs vad gäller vilobiten. Om ca 80 dagar vankas bebis om allt går bra!
Snälla, låt det gå bra!

Har sovit dåligt i natt, tjohoo. Ont i magen (tur jag har koll idag) och molande värk i revben och höfter, som vanligt. Sover på en tempurliknande madrass så det ska inte vara det. Tror det är svårt att få det hela bekvämt vad man än skulle ligga på, det är ju som det är. Gäller att rulla över och byta sida, vilket går även om det är ett smärre projekt varje gång då kudden mellan benen tydligen ogärna vill hänga med i övergångarna.

Idag ska Marcus åter åka till Stockholm. Trots det brukar onsdagarna vara mina bra dagar, mycket tack vare lyckade kontroller (hoppas på favorit i repris, igen) och True Blood på kvällen. Nu känns det dock lite trist. Han kommer inte hem förrän på måndag efter Rom-turen. Så det blir många långa dagar utan min Marcus :-( Men jag tycker det är kul att han får komma bort lite och njuta av god mat och vacker stad, förhoppningsvis i skön novembersol och så får väl jag tänka mig dit så ofta jag kan och kommer på helt enkelt. Rom är bara en blinkning bort.

Hörs senare i eftermiddag/kväll om vi har tur.


Morgonens låt. Tack NF!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar in och hoppas också på oförändrat idag...Håller alla tummar för er vet du!
Sköt om dig.

Anonym sa...

Hej! Har ganska nyligen börjat läsa din blogg och är fast :-) Tänkte bara säga hej och säga att jag håller alla tummar jag bara kan för er!

Anonym sa...

Håller tummarna och ser fram emot en ny rapport i eftermiddag/kväll!
Ditte

Carina sa...

Hej gumman! Sitter som vanligt och läser din blogg och kan inte låta bli och tycka att du är så himla go i ditt kämpande, Marcus ska iväg och fastän jag förstår att du vill ha honom hemma så önskar du honom en bra resa, det är stort av dig.
Sen avslutar du med den underbart vackra musiken och tårarna bara trillar ner från min kind. Lycka till idag tjejen, vi är många som håller tummarna.

Anneli sa...

Ja det kan man kalla Musik för själen,inte sant ;-) Kramar...

Anonym sa...

hej hej... tittar åter in i din blogg. Hoppas att det är oförändrat i frågan om att bebisen mår bra och så... men jag hoppas att vikten har gått upp något =) så den frodas och blir stor. =) Hoppas att marcus resa blir bra och att han kommer hem med lite fina godsaker till dig, italiensk choklad är inte helt fel..
förstår om dagarna blir långa nu när du ska vara ensam men du får bjuda in någon som kan hålla dig lite sällskap förutom tv,n och datorn..
lycka till idag många kramar

Mia sa...

Hittade din blogg av en slump när jag tog en paus på jobbet och kikade runt i bloggvärlden. Jag beundrar din styrka och kämpaglöd. Har själv gått igenom både ivf och missfall ett flertal gånger och ver hur jobbig "bara" det kan vara. Håller alla tummar jag har för att allt går bra för er.
Hälsniingar
Mia

Peter Barlach sa...

Nu har jag röstat på flicka. Du vet svaret va?

Anonym sa...

Jag blir glad varje dag jag kommer in här och ser att bebben är kvar i magen och att du mår bra.
Hoppas det går bra på kontrollen.
Lycka till!
Marie

Anonym sa...

Åttio dagar är mäktigt!! Åttio stycken hoppfullheter som inger förtröstan:) Sänder en hälsning och hejar på dig/er! Ditt mod och mänsklighet är inspirerande och gripande Jonna. Jag skulle vilja..göra nåt tänker jag, för att underlätta. Å det kan jag kanske med denna kommentar?! Med en extra bonus som består av en bön till högre makter samt slumpen & ödet skickar jag denna hälsning.
Kram

Unknown sa...

Jonna önskar dig och Mini lycka till. Vem är det som sjunger?

Anonym sa...

Hoppas det gått bra idag på kontrollen! Håller tummarna för er.
Lena

Anonym sa...

Håller tummar och tår och hoppas att du snart skriver ett glatt inlägg om hur bra det gick.

Anonym sa...

Ett gott skratt förlänger livet. Nu kan du få fler än så, på samma ställe! Besök http://pinsamhetsbloggen.blogg.se för att få skratta, åt andra!