måndag 3 november 2008

dag sjuttioett -jag är nominerad!

Inte bara att det är måndag, vilket innebär helgslut och att en ny lång fantastisk vecka är framför mig med tillväxt UL och annat gott, jag har dessutom sovit ganska bra, har även mindre sammandragningar (än så länge) och inte lika ont av Minis godmorgonsparkar som tidigare. Och som om allt det inte skulle vara nog så får jag svart på vitt se att jag verkligen, på riktigt, helt på allvar är nominerad av mix megapol till att bli den nya kvinnliga bloggaren!
Fatta så stort det är. Jag är så glad och stolt att jag tror jag spricker. Har aldrig varit nominerad förut. Till något. Det är ju en enorm seger bara det. Jag har redan vunnit!
Känns som en otrolig ära att finnas med där bland fyra andra säkert helt suveräna bloggar. Shit, känns som den oscarsgalan jag (nog, drömma får man) aldrig kommer få närvara vid och att jag dessutom är nominerad. Måste sminka mig nu.

Jag vill såklart att ni ska rösta på mig. Egentligen borde jag lite ödmjukt be er rösta efter erat tycke, att gå in och läsa och bedöma alla innan ni bestämmer er, men jag struntar fräckt i det just nu, idag och ber likt matadoren i Ferdinand på mina knän er att Rösta på mig! Snälla. Gör det.
Och gör det i så fall här!


Wow. Mitt inre dansar. Jag kan inte var still. Utåt sätt är jag den stela pinnen jag lärt mig under veckorna att vara, men tittar man riktigt, riktigt noga så fladdrar det åt alla håll och kanter. Jag är så glad! Det är en bra vecka som precis börjat!

Tack till er som från början nominerat mig!

24 kommentarer:

PysslarTagen sa...

Självklart har jag röstat på dig! Du är BÄST, en dag utan din blogg är ingen bra dag!
Håller alla tummar jag har för att det går bra på UL.

Linda sa...

Hej Grattis jag nominerade dig förut o nu tänker jag rösta på dig..Kram

Anonym sa...

Jonna! Du vet inte hur glad jag blir för din kommentar.
Jo, du är en av världens vackraste tjejer och jag vill så gärna se ut som du. Du är en riktig sweetie!
Grattis själv, till nomineringen och barnet och allting.
All lycka!

Anonym sa...

Jag gjorde som du foreslog, redan innan jag last dagens blogg. Jag rostade pa dig utan att lasa de andra bloggarna, sen tnkte jag att jag tar val en titt iaf... men det var inget som fangade mitt intresse direkt (vilket var fallet med din blogg) sa med andra ord, kan jag aven sa har i efterhand, konstatera att jag rostde ratt pa en gang :-)

Anonym sa...

Skoj. Röstar på dig :)!
/jordgubbspaj

nollgradig sa...

yeah yeah.
Självklart röstar jag på dig!
Dansa med tårna och ät något gott.

kram

Anonym sa...

Klart jag har röstat på dig!
Och i dag är det den smått magiska siffran 111 dagar kvar, noterade jag.
Ditte

Anonym sa...

Nu har jag röstat :) Läser ju här nästan varje dag, så valet var ju självklart, ingen annan blogg kan vara så välskriven, rafflande och innehålla ett ämne som ligger mig så varmt om hjärtat. Lycka till! och jag håller tummarna för mini -har gjort länge nu.

Anonym sa...

Har röstat på dig! kram och lycka till även framöver. : A

Theannapanna sa...

Du har min röst :-) SJÄLVKLART!

Kikki sa...

Nu har jag också röstat på dig! Följer din blogg varje dag, du är så duktig på att skriva och förmedla dina tankar och känslor tycker jag. =) Lycka till med allt!

Anonym sa...

Lilla söta Jonna självklart får du min röst, flera gånger om dagen öppnar jag din blogg för att läsa om din, Marcus och Minis kamp och jag bara hoppas att allt ska gå vägen denna gång. Bamsekram till er alla. /Carina

PS Vad gulligt av Fridah en av de andra nominerade att skriva så fint om dig.

Sandra sa...

Självklart har jag lämnat min röst =)
Varma kramar

Ett Nytt Liv sa...

Grattis det är du värd! Nu har jag rösta på dig, utan att ha kollat in de andras bloggar... :-) För det räcker ju att läsa din!

Anonym sa...

Min röst är lagd! :)

/Anna

Anonym sa...

SJÄLVKLART är rösten lagd på dig! utan tvekan! Som alla andra skriver här inne brukar även jag flera gånger om dagen följa er tre.. =) Började faktiskt följa er efter att min sambo varit och lyssnat på Marcus och när han köpte två av hans böcker.. Jag läste snabbt ut svarta vykort och har sedan dess inte kunnat hålla mig borta från er... Föjer er med spänning och ser sååå fram emot den dagen då mini kommer ut välskapt och underba!! All lycka till er!! KRAM

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Så klart röstade jag på dig!

Anonym sa...

Självklart röstar jag på dig!
Kram T

Anonym sa...

Hej.

Självklart röstade jag också på dig. Jag kollar din blogg varje dag och hoppas så innerligt att det får fortsätta att gå bra.

Kramar till dig, Mini och Marcus
//Sigrid

Anonym sa...

hej!
du är bara bäst, Jonna, och naturligtvis har jag röstat på dig nu.Dessutom håller jag alla tummar i världen för er och er lilla mini!/cecilia

Madde (maddepladder) sa...

Jag går in och röstar direkt! =)

Många kramar!

Anonym sa...

Du har min röst också. Jag följer din blogg slaviskt härifrån Sydafrika. Jag gläds med dig när du är glad, får hjärtat i halsgropen vid läsandet av vissa inlägg, gråter när jag läser om din sorg... du berör, och du är viktig. Kram :)

Magdalena and Co in US sa...

Grattis! Vad roligt! Ska självklart rösta på dig!

Anonym sa...

söt du är! :)