måndag 17 november 2008

dag åttiofem -mörkret faller

Det är redan kväll när jag skriver min "morgon"rapport. Eller kväll kanske det inte är riktigt än, men mörkt så det räcker iaf. Det går snabbt nu om dagarna.
Fick samtal från min Marcus som äntligen är på samma land som jag. Han är på väg hem och om några timmar har jag honom här hos mig!
Har funderat hela dagen på om jag ska skippa dusch, för processen evert till trots är så mödosam, men det ska jag inte. Dusch får det bli alldeles strax och sedan ska jag ta på mig nåt fint/finare/mindre sunkigt, parfym, kanske lite maskara och läppglans. Vill se lika välkomnande ut som jag känner mig när nu älsklingen till sist återvänder hem till mig och vårat barn!


Jag såg förresten, eller nej det gjorde jag inte alls, snarare spolade mig igenom en apläskig fransk film nyss som jag inte vill rekommendera till någon.
Har under några månader hyrt från Lovefilm men precis sagt upp det för CDON.com är billigare (tre filmer till priset av två) och för att deras (LFs) filmer så ofta varit repiga.
Hursomhelst, den ena filmen som jag fick i fredags hette Inside och är en skräck/thriller, inne visserligen på vissa sådana, så länge jag inte är själv hemma om nätterna, men den här handlade om en höggravid kvinna som får en psykopat på halsen hemma hos sig som vill ha hennes barn. Nä fy, fattar inte att jag skulle ha klickat på den filmen, kände inte alls igen den. Men hit kom den så jag måste väl ha gjort det. Gav den en liten chans idag, men när psykopaten började skära i magen var gränsen passerad. Fy fan. Usch. Det slutade efter en blodig kamp och alldeles för många bilder på stackars babyn i magen (snabbspolade slutet) att psykot slet ut bebisen och mamman dog blödande. Bläää. Som en mardröm. Ångrar att jag var tvungen att se något överhuvudtaget.
Måste bli scrubs eller satc efter duschen för att återställa balansen.
Och så lite Marcus då :-)

Inga kommentarer: