fredag 28 november 2008

vinnare utsedd och ännu mera tjat om rullande stolen

Stort grattis till Tyskungen som tog hem blogg-SM idag! Hip hip hurraa!
Den enda bloggen av de övriga tävlande jag nästan dagligen läser sedan innan, så man måste ju säga att det var ett helt rätt beslut. Bloggen heja Abbe blev en annan favorit så här på slutet och det är kul med nya favoriter. Jag hejar verkligen på Abbe!

Skönt att det ännu en gång är över. Jag är så glad att jag inte kom med förrän igår, för det ÄR energikrävande detta tävlande, men glad är jag alltså! Tack verkligen för nomineringen! Det har varit en stor ära att bara få delta.

Ikväll blir det (för omväxlings skull eller?) stillsamt. Jag ska se på TV och mysa med mig själv, katterna och Mini. LOST har jag nu sett så det räcker och blir över för ett tag. Det är bra, men trött blir man.
Kroppen känns, ta i trä, rätt ok just nu. Har visserligen tvingats till medicinering igen, men det känns iaf bättre i magen. Hoppas på en trend där.
Imorgon är det julmarknad i vackra Knäppingen här i Norrköping, men med massa kullerstenar tror jag besök dit får vänta. Börjar så smått faktiskt få lite ångest över att ge mig ut bland folk. 96 dagar inomhus utan märkbar kontakt med omvärlden har sina biverkningar. Tänk om jag träffar på någon jag känner? Någon som känner mig? Så jag måste börja prata helt oförberett? Tänk om jag trillar ur stolen? Får ont? Eller bara om folk tittar? Känns plötsligt rätt läskig, tanken att rulla runt bland andra levande varelser i verkligheten, men jag får stålsätta mig och ladda handväskan med lugnande, bara ifall... så har jag ju Marcus med mig, bakom mig hela vägen, så det ska nog gå bra. Spännande bli det hursom.
Ny film utlovas! (Nu när jag nästan lärt mig hantera filmfunktionen.)

Hoppas på en fin kväll för er alla!

4 kommentarer:

Kikki Liljeblad sa...

Vad härligt med rullstolen. Hoppas du vågar dig ut och får njuta av julmyset i stan och lyssna på dragspeltomtarna i Domino. Rättvis julmarknad i morgon fast det är kulersten i industrilandskapet också. Lovar att bara titta och le åt dig om jag skulle känna igen dig på stan!

Anonym sa...

kul med ny film, det ser jag fram emot :)
Du får ta kortare småturer ute där det inte är så mkt folk, så du får vänja dig.
/mia

Abbes pappa sa...

Tack Jonna!

Jag blev väldigt glad för din kommentar hos mig också. Visst var det mäktigt att vi var med?

Jag läser och beundrar några av de bloggar som var med i tävlingen däribland bloggfrossa, tyskungen, detvarintejagdetvarsossarna och din blogg, så det kändes extra stort att gå upp jämte er.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Tack Jonna!
Som fan!
Kul att få vinna nån gång.
Autktionerar ut datorn till förmån för välgörande ändamål.
Så blev det.
Kram,

Klaus