tisdag 4 november 2008

dagens fångst

Marcus kom från affären precis. Jag var lite chokladsugen informerade jag något subtilt och min älskling tog fasta på saken och tog hem bytet. Han är så bäst! Nu blir det till att sulta på choklad till fem-filmen. Japp NO glamour idag!

Han hämtade också min beställda pocket och ljudbok som hade kommit efter nätköpsorgien häromdagen (väntar fortfarande på sju filmer) likaså svärmors skickade När livet växer -en jättefin bok med massa små stillsamma tips om allt från hand- och fotvård till hur man ska anda sig lugn och harmonisk. Perfekt för en sån här orörlig klump som jag numera är!

Nu ska vi välja film.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Jag läser just nu Låt den rätta komma in och den är sjukt bra! Ha en bra kväll! Och natt, sovandes eller valvakandes... /Jonna

Helena sa...

Skulle gärna vilja ha ett omdöme om lakritschokladen, najs eller bajs? Det låter inte gott, men det är kanske en glad överraskning!

Anonym sa...

läste marcus recension i corren idag, verkar som om jag missade något bra! jag håller tummarna för er och er lilla mini och hoppas verkligen att allt kommer gå bra. jag har själv en liten i magen och tycker det är jättekul och intressant att läsa om dina krämpor och du spenderar dagarna. :) det känns ibland som om jag är den enda med foglossning och sammandragningar, så det är skönt att bli påmind om att det finns fler. lycka till med allt! kram eva

Anonym sa...

Jonna! :D jag följer ditt liv från ett tag tillbaka, men undrar en liten sak. vad jobbar du med? ha det bra, jag ber en liten bön för dig.. (för det funkar väl även om man inte är så troende?):)

Simsalasaga sa...

Ser att boken på bordet är John Ajvide Lindqvists roman Låt den rätte komma in. Jag läste den i somras och den tog mig med storm. Ajvide är verkligen ett härligt tillskott till den svenska samtidslitteraturen om lilla jag får säga mitt.

Kaos-Anna sa...

Hej!

Är inne och läser på mina "motståndare" i tävlingen.

Du har en härlig blogg.
Och vad du kämpar för Mini.
Önskar dig all lycka och välgång med er resa som jag har följt lite genom Marcus innan.

Hälsningar
Anna

Anonym sa...

tittar in från mexmegapol för att kolla bloggen, den verkar mkt intressant! lyca till!!!