söndag 23 november 2008

undrar om det snöar

Har flera gånger tänkt titta ut men orkar inte. Tror inte det kommer nåt alls från himlen ikväll, men man undrar ju, det verkar ju snöa överallt annanstans just nu.
Är lite kluven, å ena sidan är det mysigt med fallande snö, bara att titta på det (om man nu orkar göra det), samtidigt som jag ju inser att det helt kan förstöra min planerade rullstolspromenad. Fast snöar det nu hinner det med största sannolikhet smälta bort tills jag ska ut, så vi hoppas på lite vita flingor i natt ändå.
Något som snarast känns väldigt osäkert är hur Marcus ska komma hem imorgon. Vita flingor om så bara ett kryddmått på rälsen innebär nästan garanterat försenade eller inställda tåg.
Vi märker väl. Tänker i alla fall inte ropa hej förrän han är hemma.

Jag har haft ett otroligt bök i magen ikväll. Det är som om Mini vill påminna mig om sig, inte för att det behövs egentligen alls, men mysigt är det. H*n har stökat järnet och det känns faktiskt som att vi är två nu. Har ju katterna i vanliga fall hos mig men nu har bebis varit extremt närvarande och det är mamma glad för även om det många gånger gör ont med de små men väldigt vassa kickarna.

Imorgon kommer bli en bra dag. Känner det på mig.
Först sova.

God natt.


ps. För er måndagsmorgonpigga, Marcus är med i Gomorron Sverige kl 6:45 och sedan pratar Micke och Gunilla Nyroos med Malou om pjäsen i efter 10.

9 kommentarer:

nollgradig sa...

Minsann om du inte väntar en blivande fotbollspelare!

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Härligt att Mini sparkar på låter som en härlig visa .Ska se om jag orkar upp så TIDIGT hihi imorgon så
jag får kolla på Marcus.
Här nere snöar det inte i Hässleholm men däremot är det snö i Lund där min dotter bor ?? hmm .

Jag måste ju berätta att jag är en Il Divo fans tycker dom sjunger såå bra , o är såååå lycklig för jag ska på konserten den 16 mars i Globen o titta på dom , tillhör ju den svenska sektionen o vi strålar samman då , det ska bli underbart roligt jag är ju 57 år o vi är då ner till 15 år i klubben HÄFTIGT värre , tokig nähä haha .

Nåväl gumman ta hand om er o DU ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ DUKTIG JONNA .
Varmaste kramen från ett kallt HLM.

Anonym sa...

Det var ett tag sedan jag skrev i Din blogg, men jag läser både Din och Marcus varje dag. Jag blir så berörd varje gång. Ni skriver så fint, och Marcus i Karlavagnen är helt underbar att lyssna på. Imorgon blir det Marcus i både TV och radio P4Extra.
Håller med en tidigare insändare om att det känns som att MINI är mitt barnbarn (har själv 8 stycken) när man kan följa Er varje dag.
Det ska bli varmare framåt torsdag så chansen finns att Du kan komma ut. Hoppas på det.

Ha det bra alla TRE.

God Natt !!

Kram Farmor/Mormor

Anonym sa...

Men alltså, om det kommer lite snö & dom plogar så är väl det inget hinder för en rullstolstur. Moderna rullstolar går att köra ute på vintern också!

Eller är det kylan som är dålig?

Skönt är iaf att du & mini mår bra! Håller tummarna så fort jag inte behöver dom till annat (håller dom mentalt iaf).

Kram AnnaJ

mrsjones sa...

Hej vännen! Låter som om ni hade en mysig söndagskväll. Hoppas snön uteblir och att det blir rullstolsåk på fredag! Åkte förbi norrköping igår kväll på väg till sthlm och då brukar ni alltid hoppa in i mina tankar, jag vinkade lite också;)

Duktiga mini som bökar så, hoppas ni får en bra dag idag!

kram

Anonym sa...

Hej Jonna.
Så härligt att läsa dina berättelser hur mini sparkar. Idag så snöar det massor i sthlm så jag hoppas att det gör det hos er också.
Såg marcus på canal + igår. Tycker han säger mycket roliga saker. =)
Han passar in bra där.

Hoppas att du får en bra dag idag, precis som du kände på dig. Och vis er fram emot många veckor till av din blogg.

kramar

Anonym sa...

ibland är det irriterat att man inte kan kommentera marcus blogg men samtidigt så förstår jag ju honom.
Han har ett inlägg med Lars Winnerbäck som jag vill kommentera men eftersom det inte går så hälsa Marcus att den låten är verkligen bland det bästa som finns (i musikväg) så jag håller med honom fullständigt.

Anonym sa...

Jag har följt er ett tag men aldrig skrivit något, vill bara säga att jag beundrar dig och önskar av hela mitt hjärta att allt ska gå bra!

Passar på att lägga in ett filmtips med :-D

http://www.filmtipset.se/film/farlig-forbindelse-2.html

Mia sa...

Alltså inte för att spä på någon oro, men du byter väl inte gammal sand i kattlådan eller så själv? Där kan finnas parasiter (toxoplasmos) som inte är bra för gravida.