torsdag 27 november 2008

oh no

Så var det sänt.
Trodde ju nånstans att man spelar in sånt där och kanske får chans till omtagningar och annat. Vilken värld lever jag i?
Istället blir jag alltså uppringd (för ett tag sen nu) av två hurtiga men dock väldigt trevliga programledare i något som verkar vara direktsändning.
Minns ingenting av samtalet. Pratade antagligen med alldeles för gäll röst, helt osammanhängande och förvirrat och har en svag aning om att jag någongång försökte mig på ett spontant skämt, som nog inte funkade alls.
Härligt. Min nästandebut i radion (har ett förflutet i finska föreningens lokalradio) och jag misslyckas med skämtet. Kan ju inte bli bättre!

Hittar någon klippet (det ska finnas någonstans) -länka gärna, så får jag ta mig en funderare på om jag i fortsättningen ska höras något mer eller enbart synas.


Ja just det, fortsätt RÖSTA för all del!

12 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Hehe, det gick säkert bra. Har du vunnit eller var det bara om nomineringen?
Ha en fortsatt bra dag. /Jonna

Anonym sa...

Jag hörde dig i bilen på väg till min dotters förskola, du lät trygg, säker och verkar vara en jättetrevlig kvinna! du lär få massor med nya följeslagare.. jag är en trogen sen länge!
//Emelie

Anonym sa...

Jag hittar inte att man kan lyssna på deras program i efterhand. :-( Det hade varit kul att höra hur du låter. Hoppas nu att alla röstar på dig. :-) *tumhållning*

Gunilla sa...

Vad glad jag är för din skull, vännen! jag har inte varit nära en dator eller haft radion på idag. Du får såklart min röst!
Kram Gunilla

Anonym sa...

Hej Jonna, Nu var det röstat och klart! Din blogg (& Marcus blogg förståss) är bara så bra!

Ha det bäst. /Kicki

Jeanette1981 sa...

Hej röstat nu Mvh Frigis

. sa...

här är en ny =)

Anonym sa...

Hade varit kul att lyssna så jag hoppas någon länkar dit.
Röstat har jag givetvis gjort. Heja Jonna!
Ditte

Unknown sa...

Haha! Du är verkligen störtskön!
Jag hoppas att alla har rösta på dig och att du vinner med 100-0, det vore rimligt, till och med! Jag hittade hit i mix megapol-tävlingen och är hooked sedan dess! Det är så roligt med dig för du bjuder bra på dig själv och så har du skön humor. Och jag är IMPONERAD över din förmåga att så tålmodigt och envist finna dig i ditt viloläge, även om det är väl värt det på alla sätt så är det ändå så starkt gjort!
Lycka till i tävlingen! Jag har röstat.

Anonym sa...

Hej Jonna!

Är nytillkommen läsare, och jag måste bara säga att du verkar vara en superskön tjej. Önskar dig, Marcus och Mini all lycka, det förtjänar ni! Du fick min röst.

/Tindra

Fetbulan sa...

Vilken radiokanal/vilket program var du med i???

Anonym sa...

jag hörde dig på Rix FM imorse, :) det borde gå att kolla på deras sida.. därför har jag nu hittat hit, :)

Ha en trevlig kväll, Kram Sandra