söndag 16 november 2008

dag åttiofyra -soldränkt söndag

Idag ska pappa handla lite tillbehör till TVn så den börjar funka som den ska utan extern box och sladdar.
Hade jättesvårt att somna igår, var så exalterad över min julklapp och tänkte på vilka filmer jag ska se idag (lutar starkt åt LOST!!!), imorgon och dagen efter och funderade samtidigt på surroundljud som vi måste (enligt mig, även om det redan är bra ljud) ha och fixa senare. Får bli efter Mini tror jag, men nog hade det varit gött att ligga mitt i ljudvågorna tiden som är kvar. Är verkligen en liten teknikprylskåting, tyvärr en fattig sådan så oftast blir det till att dregla vid datorn eller bläddra i reklamblad och sukta.
Anledningen till att det är fotboll på bilden nedan är ju såklart bara för att försöka locka hem Marcus. Blir väl lite sånt nångång då och då och nu har vi ju gamla tjock-tvn i sovrummet där jag kan glo på mitt de gångerna. Blir skönt att få byta lite ställning, sida och omgivning med under tv-tittandet framöver.

Solen skiner och det är en skön söndag. Känns bra! Har vaknat med gott mod i magen. Känns bra därinne. Mini har buffat och haft sig från igårkväll till nu på morgonen, tror h*n med ser framemot storbilden.
Imorgon kommer Marcus från vackra Rom (längtar) och senare i dag åker päronen hem, inte lika kul, hade önskat de fanns lite närmare till vardags. Men så är det inte :-( hoppas hursom på mer besök snart!
Jag och den andra tjockisen, tillika nya sovrumskompisen.
Det e jag i rött.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du ska ha surroundljud så du kan höra Brooke snyfta i stereo!

Lilys liv sa...

En tv som gjord för att titta på Oprah!!! Såg precis reprisen av Debatt på svt, säger bara HEJA Marcus!

Anonym sa...

Sol? Var då? Jag har just krattat bakis, i ösregn. Föreningens städdag gick inte att gömma sig från.

Anonym sa...

Tänk om ett par år kanske du sitter framför den och ser på Bolibompa tillsammans med Mini =)

Madde (maddepladder) sa...

Åh vad skönt med tv i sovrummet! Man hör alltid från olika håll att man inte ska ha tv där men det är något jag saknar extremt mycket att inte ha längre, somnar aldrig så skönt som till scrubs (till exempel) på tv.

Anonym sa...

Du har inte funderat på att skaffa en beanbag? De är helt underbara att ha under graviditeten eftersom man kan ligga på mage. Det var det bästa jag visste eftersom exet alltid ställde upp på ryggmassage samtidigt..:)

Se exempel här: http://www.gosabeanbag.se/components/com_virtuemart/shop_image/product/d0fde52507080e550d817681abe8cdba.jpg

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Härligt att de e ok med er båda , du ska se att de går bra de här nu e de inte långt kvar o du är sååå DUKTIG o de e Marcus oxå , försök stoppa honom lite så han inte bränner ut sej i sin iver att göra bra jobb .

Vilken snäll pappa du har, sån fin tv, verkligen gulligt.

Ha de så gottit o varmaste kramen från Åse .

Ninni sa...

Vilken härlig julklapp i förskott!
Må så gott!

mrsjones sa...

Den röda tjockisen är klart sötare;) Vilken pappahjälte du har!

Anonym sa...

Tjejen!
Du är grym! Jag är så vansinnigt imponerad av dig, du håller huvudet högt och humöret uppe, på oss andra också! Din vardags-tacksamhet är ett underbart inslag och du är så fantastiskt imponerande! Jag misstänker att det växlar och att det känns aptrist med alltihop ibland men det är hur som helst inte det som jag tar med mig ut från din blogg. You go girl! Du är en förebild!
Må din tv visa bara bra tv-serier från nu och framåt!
Kram!