söndag 23 november 2008

åka karusell, äta karamell

Det går upp och ner. Sakta och skakigt. Inte berg och dalbana utan snarare fartmasken. Glad iofs för att jag inte dalar, men samtidigt så innerligt trött på dessa minidippar. Det var kul så länge bror och Lisa var här, sedan började jag känna efter. Tagit bricanyl nu så jag hoppas få en lugn kväll liggande på rygg i min ensamhet. Jag är gärna själv, framföralt just nu, men har mellan varven för mycket tid till efterkännandet. Skulle gärna ta en lobotomi light eller en dos av koma om det var ett alternativ, men det är väl som vanligt bara att härda ut. Vi är ju åtminstone i 28:e veckan idag! Redan, tänkte jag tillägga, fast det är inte en dag för tidigt. På fredag får jag rullstol och om snön uteblir, något jag extremt egoistiskt hoppas på så får jag rullas ut kort därefter.
Tänka på det.

Marcus är klar med sin insats för dagen på canal +, men han blir kvar i storstan för imorgon är det premiär av Svarta Vykort -en läkares försvarstal. Föreställningen kommer till Norrköping, Kulturkammaren, om ca 2 veckor och det känns väldigt trist att jag inte kommer kunna se nåt av det, helst hade jag ju velat gå på premiären såklart, men att bara gå hade ju varit kanon.
Missa inte den!

Nu ska jag ladda upp med lite gott att dricka och choklad inför ensamma mammorna som ikväll slutar söka. Spännande värre. Typ.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, vecka 28 redan och snart 100 liggande dagar avverkade! Vilket fantastiskt jobb du gör, Jonna!
Jag har varit bortrest utan tillgång till internet över veckoslutet och din blogg var det första jag kollade in på datorn när jag kom hem. Du är viktig för många som följer er, tänker på er, ber för er och håller tummarna för er.
Allt gott; ha en bra vecka!
Kram
Ditte

Anonym sa...

Lite kul att läsa Dittes inlägg, precis samma sak för mig :)

Åkte förbi Norrköping på väg hem från Sthlm idag och tänkte lite extra på er. Funderade då på en sak... Pratar du finlandssvenska/svenska med brytning? Eller är du född o uppvuxen här med finskan "bara" som andraspråk? Bara kul att veta som lite kuriosa...

Nu är söndagskvällen strax slut!!!

Kram

Anonym sa...

Alltså, jag tänkte på ditt bricanylknaprande. Hur fixar du biverkningarna? Har du blivit van eller blir du darrig,kallsvettig och får miljoner krypningar i hela kroppen?

En väninna till mig sa att det fanns något annat än bricanyl, som hon fått pga prematura värkar. Den medicinen hade samma goda effekt men inte samma jobbiga biverkningar. Det var dock ingen läkare som rekommenderade henne den eftersom den är hutlöst dyr, men hon stod på sig och fick det till sist. Ska jag ta reda på mer kring detta eller gillar du dina bricisar?

Ja det snöar, överallt låter det som. Hoppas ändå att tåget kommer som det ska.

Ha en härlig dag.

/K

Anonym sa...

Vet du om föreställningen kommer att komma till Uppsala?