tisdag 25 november 2008

trött och tack

Tröttheten fortsätter. Något som är kanon! Ska lägga mig före Marcus ikväll och kanske tom slumra till innan han kryper ner efter bollen.
Brorsan har varit här en sväng och sett film. Såg 28 veckor senare eftersom han ännu inte sett den och jag måste bara säga igen att jag tycker den fortfarande är så bra. Gillar den första med, riktigt mycket, framförallt början, så läcker! Zombiesar med sin lobotomerade hasgång (de påminner faktiskt lite om mig nu när jag tänker efter eller jag om dom, vid vår sk förflyttning) är ju rätt töntiga och ofarliga egentligen, inget i jämförelse mot dessa galna ragesmittade människospillror.
Mina nästa tre filmer från cdon.com är komedier, de kommer imorgon. Måste ha lite balans på vad det är jag konsumerar, hur kul skräck än är just nu, så det blir Kalenderflickorna på kvällen imorrn, om jag bara lyckas lura ner Marcus i soffan och det ska väl gå med en sån titel. He he.


Så var det dags att åter tacka livet lite.

Jag är tacksam idag...

...för att det är en vecka exakt till min 100:e dag i vila och tårtkalaset som då väntar!
...för att Marcus nu blir hemma några dagar och ska jobba härifrån.
...för att intervjun, förhoppingsvis, gick bra idag och fotorna, kanske, är något att ha.
Blir lite men jobbigt osäker och tveksam såhär i efterhand på min förmåga att uttrycka mig i tal och att fastna på bild. Men jag får ta och välja tilliten även här -Klart det blev bra!
...för att halva bricisar inte biverkar så mycket.
...för mitt stora förråd av laxermedel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jonna! Kan du inte sätta ihop en lista över moderna skräckisar som håller klass. Säg topp 5? Du verkar ju se massa bra. Känner mig själv väldigt old-school i skräckgenren (läs: 80-talsslasher) och skulle uppskatta lite tips. Har sett dom där "28"-filmerna och dom gillade jag skarpt.