torsdag 27 november 2008

på kvällskvisten

Imorgon bitti kommer arbetsterapeutstanten med min rullande stol. Eller det är säkert en kvinna yngre än jag, men jag kallar henne tant tills dess att jag vet bättre, känner mig lite fräschare själv i den beskrivningen.
Jag tror och hoppas åtminstone att hon har rullstolen med sig, det måste hon väl ha? Den blev beställd förra veckan och skulle komma denna, så klart hon har den med sig! Varför skulle hon annars komma?
Jag har haft rätt mycket besvär med förvärkar, varav vissa onda (oro -keep away!), idag så någon tur vågar jag mig nog inte ut på förrän om allt blir lite bättre, till helgen eller kanske jag till och med väntar till mitt kalas ~100 dagars vila!~ på tisdag. Vi får se.
Ska till sjukgymnasten för lite massage och rådgivning på eftermiddagen imorgon så jag ska passa på att andas djupt på väg in i och ut ur taxin.
Det händer mycket imorgon märker jag, min dag känns plötsligt helt fullspäckad. På sen-eftermiddagen/kvällen har jag bokat mig en date med LOST. Skiva 2 i 4:e säsongen. Blir trevligt.
Men nu ska jag sova.

Tack alla som förgyllt min dag genom att bara titta in här hos mig!
Extra tack till er som röstat på mig som vinnare i blogg-SM. Har du ännu inte gjort det? Sista chansen nu. Gör det här!
Imorgon ska tävlingen avgöras och såklart vinner rätt person/blogg! Grattis i förskott. Vi har i alla fall gett de andra en match och det ska vi vara stolta över!

God natt och puss.

Nu ska jag drömma om rullturer och leende bebisar.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så fin och skör med din mage! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir ett levande barn för er denna gången... Vilken ynnest för ett barn att få er till föräldrar! KRAM!

Helena sa...

Igår satte jag upp våra adventsstjärnor och -stakar i fönstren och njöt av att kunna klättra obehindrat. Då fick jag en en bild i huvudet av dig, nästa år, när du också obehindrat klättrar på en hög stol och hänger upp en vacker adventsstjärna i ett högt fönster medan Mini kryper omkring på golvet och ställer till med oreda bland sladdarna!

Millan sa...

Jag har röstat på din blogg nu, önskar dig lycka till i tävlingen och med mini!

Anonym sa...

Usch vad jobbigt med förvärkarna...jag gör en besvärjelse att dom viker hädan här inom mig, håller tummarna att du vinner blogg-SM. Skönt att du får komma till SG i dag.

Hang in there!/Ia

Anonym sa...

Wow vad lyxigt du har det!!! Massage regelbundet (hade varit en dröm) och så rullstol redan nu - Grattis!!!
Have fun!

Anonym sa...

Hej
Jag har just haft ett sånt där Ophra Aha ögonblick. Jag har sett dig i en tröja från Gina Tricot med broderade blommor fram på bröstet. Har själv en lika dan som noppat sig helt galet. Satt igår och läste en bok om man använder olika saker till nya användnings områden. Avsnittet om sandpapper gjorde att jag nu kammat min tröja sandpapper och den är som ny.
kram
Gabriella som nu går ut i solen och hoppas du får rulla ut snart.

Undrande sa...

Hoppas att du fick dina drömmar uppfyllda!
Har läst delar av din blogg och anser att du verkligen är värd dem!

Anonym sa...

Har självklart röstat!!:-) Läser din blogg flera ggr per dag.

Jag är gravid iv.18. Min tidigare graviditet hade jag UVI utan symptom och har lämnat prov denna grav. Senast i v.12.
Igår kissade jag blod!! UVI konstaterades idag.. BM loooovade att UVI aldrig är någon fara för barnet, trots att jag sa att jag visste om fall (tänkte på dig)
Men nej, det var omöjligt sa hon...*suck*...

Anonym sa...

Ett tips för tarmarna: undvik mjölkprodukter helt (alltså även mjölkchoklad, kakor med mjölk i osv). Du kommer garanterat märka skillnad! Det funkade för mig i a f. Ät mkt gröna grönsaker o extra kalciumpiller för säkerhets skull.

Anonym sa...

http://www.rixfm.se/index.php?underpage=441.57644

Jag hoppas du vinner! Om inte så är du ändå bäst. *tycker*

Anonym sa...

Ett litet tillägg om mjölkproblemen, för dig som gillar latte (eller hur?) - testa sojalatte - om ni har sånt i Norrköping..? Sorry om jag har fördomar mot landet! ;) Annars kan man ju alltid göra sin egen med soja- eller havremjölk, finns numera i alla butiker, hur gott som helst! Hoppas det hjälper!