torsdag 20 november 2008

tack... eller jag är glad idag...

...för att första snön fallit! Det känns konstigt att det är dags för snöflingorna redan, när jag inte ens märkt att löven ändrat färg och gjort det, fallit.
...för att det är gott med gott och att jag har mycket av det.
...för att mina älskade hårbollar håller mig sällskap och tycker om det, hur trist jag än är och känner mig.
...för att Mini ikväll sparkat uppåt igen. Mamma älskar dig lilla bebisen!
...för att Marcus kommer hem imorgon.God natt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jo förresten, vi är just nu 71 prenumeranter på din blogg via bloggkoll.se, som tillägg till de du visar i kanten.

Blajkel sa...

Ååååh vilken TID DET TAR!

Föd barn nångång då!

Anonym sa...

Hej Jonna,

du skrev harom dagen att du var ute efter en klanning. ta en titt pa 4mom.se (dom har market Mama-licious som har fina grejer) och proud.se. hoppas du hittar nagot du gillar. kram johanna

Anonym sa...

Hej Jonna!
Hoppas ni fått sova gott och att er dag blir mysig. Nog är det underbart att dela säng med den man älskar. Man saknar allt snarkningen då sängen är tom. Om jag kommer till Norrköping innan jul ska jag ringa på och ge dig min mumsiga chokladtårta som bakas i mormors kakform och efter hennes recept. Den är farligt gudagod. Kramar Ewa

Anonym sa...

Hej! Brukar läsa din blogg ibland och idag har jag tänkt på dig en del. Jag är nämligen gravid själv med förväntad födelse 24/3. Anledningen till att mina tankar har gått till dig är att jag är hemma och är sjuk idag. Sjuk = sängliggande. Sängliggande + gravid = värdelöst! Jag är helt knäckt efter en natt och en förmiddag, trots att jag ju faktiskt KAN ta en kort promenad, och då tänker jag på dig. Du är duktig som inte blir helt galen! Vilken fantastisk insats du gör för erat barn, starkt jobbat.

Unknown sa...

kallt och isigt på trottoaren är det också, eller var i alla fall när jag klev av tåget här i Norrköping tidigt i morse.
hoppas att din dag har fortsatt bra och att Mini fortsätter sina aktiviteter i din mage men att h*n bara sparkar i bekväma vinklar!
Vänligen Rebecka