torsdag 6 november 2008

mmm fazer

Fick värsta bästa presenten från Lisa och brorsan A som var till Teneriffa förra veckan. (Avis? Nä inte ett dugg... ) -En kartong med Fazers salmiakki! Bitar! Perfekt för mig som blev sådär lite lagom nöjd efter Marabous försök till liknande.
Nu har jag choklad så det räcker ett tag, samt doftljus i rose, pine och kaffe att tända när mörkret faller. Fantastiskt. Och vad är lite knivkänska i ljumsken med allt det gotta och en sparkande bebis i magen? Livet kunde inte vara mycket trevligare just nu!
Snart blir det The Mist.

11 kommentarer:

Sara Ödmark sa...

Hmm. Bara så att du vet, The Mist är ingen feelgoodfilm direkt, om du nu inte vill förstöra ditt goda humör. :)

Anonym sa...

En bebis i magen och salmiakki. Det vill jag också ha! :-) Kram på dej. /Jonna

eva sa...

hej...salt och choklad..är det verkligen gott? jag är mkt tveksam..hihihih...men men..förresten så fina sockor och filt du har fått!! så ljuvligt fina ch hemstickat är så gulligt..åhh vad "mini" kommer att se fin ut i dom..och bebisfötter är det allra bästa..kram skönt att höra att allt är bra!! kram kram( evapinglans.webblogg.se

Anonym sa...

Godis är alltid gott.

Hoppas de går bra i tävlingen.
Du har min röst.

MVH en nystartad bloggare
http://stejos.blogspot.com/

Anonym sa...

Hoppas filmen var bra. Tyck gärna till om den här sedan, funderar att se den. Ha det gott! Ewa Ä

Åse sa...

Hej gottegrisen !!

Har inte varit inne på länge o varit orolig för Maxi o er alla tre men som tur är ser det bra ut , såvida att det sparkar på o busar .
Du är sååå duktig Jonna som orkar hitta på olika bus o njutningar.

Take care o kram från Åse

Anonym sa...

Hej hej!

Undrar bara om mina mail har nått dig?

Kram på er!

Emma

finnjonna sa...

Emma: Nej, har inte fått mail från någon Emma idag...
jonna@stahl.nu

Helena sa...

Jag är en stor chokladälskare i vanliga fall också, men det har aldrig någonsin varit så gott med choklad som när jag var gravid. Såååå himla oemotståndligt gott! Kanske därför det tyvärr fortfarande ser ut som om jag är lite gravid ;)

Evighet sa...

Ahhhwww..finns salmiakkichokladen i småbitar oxå? Jag ÄLSKAR den där. ÄLSKAR. De och choklad o jordnötssmör måste ju ändå vara världens godast. (Jag smått känner mig som en gluffis när jag erkänner såna här "synder" men okej, jag bjuder på den :D)

Familjen Andersson sa...

SAMIAKKI kan man ju DÖDA för....!!! Det står alltid på min att-köpa-lista, samt på alla att-köpa-listor till alla släktingar som åker över till Finland..

Finn-Teresia ;)