fredag 28 november 2008

förvånad mage i 28:e veckan

Ser den inte lite förvånad ut? Gapar liksom. Minis och min fina mage i vecka 27+5. Jag älskar den min lilla enrummare och framförallt filuren som hyr den.
Tycker faktiskt magen är rätt stor (inte jättestor men ändå stor) och har så varit länge. Trodde ett tag att det kanske bara är jag som tycker så eftersom kroppen i övrigt blivit som den blivit, orkesslö och ynklig och en vän sa för någon vecka sen att den inte var så stor alls. Men jag tycker den är det, även vid jämförelse med andra magar i samma veckor. Och jämför, det gör man ju. Ibland kan jag tycka att den inte växer alls men nog gör den det och med tanke på att jag egentligen har nästan 3 månader kvar så kan man väl bara gissa att den, om vi går så långt, skulle hinna bli ännu lite större. Det finns såklart de som har riktigt stora magar för sina veckor och de som har mindre. Inget är mer rätt eller fel, finare eller fulare. Min(is) mage tycker jag bara är rätt stor med tanke på att Mini är en Mini ännu.
Fast kanske är det ändå bara jag...
Ja ja. Oväsentligt magpladder.

Den har mått bättre ikväll och mitt hopp om "promenad" imorgon har väckts igen.
Först ska här bara sovas.

God natt.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Du anar inte hur hårt jag håller tummarna för dig och Mini. Du är så otroligt stark som kämpar på!

Anonym sa...

God helg!

Hoppas ni får er en utepromenad idag. Se bara till att pappa Marcus kör försiktigt och inte får några rallyfasoner igen, haha. Må gott/ Ewa Ä

Anonym sa...

Härlig mage !!!
Min syns tyvärr inte nått än. Lyckas alltid gömma dem väl för att sedan i v.24 explodera...

Ha en riktigt skön lördag.

Anonym sa...

Var tvungen att ändra min röst från pojke till flicka. Kan nästan sätta en stor slant på att det är en tjej i magen med tanke på formen som den har! Men jag hoppas att vi får veta vad det är för något när röstningen inte längre är i gång!

Kram!
Annica

Anonym sa...

Glömde säga också att den är otroligt fin och aldelles perfekt i storlek :-D

Annica

Helena sa...

27+5 var den dag då vattnet gick för mig när jag väntade min äldsta dotter. När jag tittar på sista magfotot, som kanske är taget i vecka 27+0 ungefär, så tycker jag att det mest ser ut som om jag ätit lite för mycket bullar eller nåt, jag hade bara gått upp sju kg ungefär. Sista graviditeten var jag säkert dubbelt så stor i samma vecka, men jag tyckte att det var kul eftersom jag efter första dotterns födelse ibland hade en känsla av att jag aldrig ens varit gravid :-(

Anonym sa...

Min kompis mage (hon i samma vecka som du tror jag) är definitivt mindre än din. Men det kanske beror på att du är så smal i övrigt?

Anonym sa...

Magen ÄR stor, och JÄTTEFIN!! Hela du är superfin ju, men åh vad nyfiken jag är på vem som bor därinne:-) Ska du hålla det hemligt eller kan du ge oss en hint..hehe.

Kram
Anette J

Anonym sa...

Joo, framifrån ser den verkligen stor och fin ut :-) Och som du säger, större ska den bli :-)

Anonym sa...

Din mage (och minis lilla hem) har faktiskt under hela din graviditet sett större ut än vad magar i samma vecka (som jag ser och kan minnas jag har sett) är/har varit. Men som du skriver, det är olika ifrån person till person. Sen kan ju en mage se olika stor ut (uppfattas olika stor) beroende på vad man han för kroppsform för övrigt.
Du har iallafall en fantastiskt fin mage. Och det är väl helt toppen om den är ganska stor. Då har ju Mini lite mer svängrum att kunna växa och må bra i. :)

Anonym sa...

Ja den är jättfin o stor! :) Det var väl inte jag som sa att den ite var så stor va? hehe;) Hoppas du får en promenad idag utan att stöta på alltför många du känner...;) puss!

Mummel sa...

Stor och fin!

Och hur stor mage ser ut beror ju lite på hur mamma ser ut - en något lite kortvuxen, spinkig typ (som du...) har inte många andra ställen att ha magen än rätt ut!

Själv är jag lång och inte så spinkig, så mina magar har sett rätt små ut t o m sista månaden - så jag är lite avis på din fina, fina mage...

Du bär ert barn väl och vackert!